Mutsy Седалка и сенник за бебешка количка iGO Urban Nomad Pure Fog

Колекция Pure – Вдъхновение от чистотата на природата.

Заобиколени сме от невероятна природа, на която непрестанно се любуваме. И макар много от нас да не признават, природатата е толкова крехка. Затова, ние се стремим към един „по-зелен“ свят, вдъхновен от едно по-добро бъдеще за нашите деца.

Новата колекция „Pure” се състои от две свежи цветови комбинации със 100% памучна подплата и текстил от 100% рециклиран PET. Този плат е изработен от екологично чисти материали и в същото време изглежда невероятно. И въпреки, че технически е изключително здрав, меката текстура и дишаща материя го правят неочаквано приятен на допир. Основните акценти на колекцията са изчистените, почти бели цветове в съчетание с ултра елегантен и лъскав дизайн – основното предимство на модел Mutsy IGO.    

Колекция „Pure” е не само по-добра за околна среда, но също така е по-подходяща за удобството на вашето бебе.

Колекция IGO PURE се състои от две свежи комбинации, съчетаващи изчистени цветове и кожени елементи в оттенък на цвят коняк.

Ергономичност:

 

Облегалките на гърба и крачетата могат да се нагласяват в различни положения. Това е много важно за здравето на детето Ви, защото малки деца не трябва да седят в едно и също положение за дълго време. Сенникът на седалката може да се удължи, ако я ползвате в наклонено положение или искате да защитите детето си от ярката слънчева светлина. Благодарение на двуслойната задна част на сенника, седалката е винаги добре проветрена. Върху шасито седалката може да се поставя както в посока напред, така и към родителя.


Инструментите за регулиране на седалката се намират високо на гърба й, за да можете да ги достигате по-лесно. Нагласете дръжката в най-удобната за Вас височина с удобния бутон.  

 

Практичност: Шасито iGO се сгъва лесно заедно със седалката. Резултатът е много компактен и лесно преносим пакет.

Тегло: 4,3 кг

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Mutsy Седалка и сенник за бебешка количка iGO Urban Nomad Pure Fog

  • Производител: Mutsy
  • Код на продукта: MT-0067unpurefog
  • Изчерпан
  • 497.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти

Последно разглеждани