Shushulka Baby Хипоалергична детска възглавница

Хипоалергичната възглавница  ShushulkaBaby за бебета и малки деца е специално създадена, за да осигури максимален комфорт по време на сън.

Калъфката е изработена от 100% сертифициран органичен памук, който не е избелван или багрен, а пълнежът е от 100% натурална мериносова вълна. Освен хипоалергична и съдържа серицин и ланолин, които притежават антимикробни качества, мериносовата вълна има едно изключително голямо предимство пред останалите материи - тя не спарва и спомага за поддържането на оптималната телесна температура на детската главичка, което предотвратява изпотяване.

Размерът на възглавничката е стандартен (50/38 см) и тя може да се използва с всякакви калъфки, а височината й е специално съобразена с препоръката, че бебетата и малките деца трябва да спят на по-ниски възглавници.

Възглавницата се пере само на ръка в студена вода с подходящ за вълна препарат или мек бебешки шампоан. Не е необходимо да я перете често - достатъчно е само да я проветрявате и излагате на слънчева светлина. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Shushulka Baby Хипоалергична детска възглавница

  • Производител: Shushulka Baby
  • Код на продукта: shu_baby_pillow
  • Изчерпан
  • 22.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти