Shushulka Baby Слинг-шал от органичен памук трико бяло-оранжево

Слинг-шаловете са най-удобният, сигурен и щадящ начин за носене на бебето от раждането до 3 годишна възраст.

Слинг-шалът Shushulka Baby е изработен от плътно, но леко и здраво трико, позволяващо на плата да "диша" без да спарва - материята е  100% органичен памук с апликиран декоративен панел от памучно хасе. Размерът на слинга е универсален, което ви позволява да носите бебето часове наред. Универсалният размер го прави удобен за използване от хора с всякакъв ръст и тегло.

Тъй, като памучното трико е разтегливо, този вид слинг-шалове е най-предпочитан от родители на новородени - разтегливостта на плата им дава възможност максимално лесно без притеснения да сложат бебето правилно в слинга, след като са го вързали предварително стегнато по телото си.  Апликираният панел е не само акцент, но и придава допълнителна опора при по-дълго носене на бебето - това ви позволява да ползвате слинг-шала Shushulka Baby по-дълго от другите трикотажни слиногве и го прави изключително удобен за носене на бебета с тегло до 9 кг. За бебета над 9 кг препоръчваме слингове от неразтеглив плат, тъй като има при по-продължително носене на тежко дете трикото провисва и се налага често да го пристягате.

Платът е мек и позволява на кожата да диша, което ви позволява да го използвате и през по-топлите дни на лятото.

Макар първоначално да изглежда сложно, връзването на слинг-шал от трико е много лесно - повечето хора успяват да научат как се прави основното връзване за предно носене за по-малко от 5 минути. След това, за да сложите слинг-шала и бебето в него, са ви необходими не повече от няколко минути.

Органичният памук, от който е изработен слинг-шала, го прави идеален за кенгуру-грижа (носене на бебето кожа-до-кожа). Този вид грижа може да се използва при всички бебета, включително недоносени, които са стабилни от медицинска гледна точка и се е доказала като полезна за бебета и техните майки – помага на бебетата да спят и дишат по-добре, да наддават по-бързо и да имат по-стабилна температура. Майките, които използват кенгуру грижа, имат повече кърма и страдат по-рядко от депресии.

 

Слинг-шаловете са незаменими за вас и вашето бебе, защото ви позволяват да бъдете заедно дори тогава, когато нямате време само за гушкане и трябва да свършите нещо или да отидете някъде.

Носените бебета са по-спокойни, защото сте близо до тях, а изследвания показват, че това влияе изключително добре на тяхното емоционално, физическо и психическо развитие.

 

Моля отбележете в коментара на поръчката желаната щампа. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Shushulka Baby Слинг-шал от органичен памук трико бяло-оранжево

  • Производител: Shushulka Baby
  • Код на продукта: shu_slingtr5
  • Изчерпан
  • 56.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти

Последно разглеждани