Кошница: избрали сте
0 продукта за  0 лв.
  • EnglishEnglish
  •   
  • БългарскиБългарски
  •   
Bebe Market
 
Категории
Официалният сайт на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България
Бебе Маркет Gift
Бебешки одеялца David Fussenegger колекция 2017г.
Най-търсени продукти
Нови продукти

Кои сме ние?

    Фирма АДОРНО ООД и магазини Бебе Маркет са специализирани в областта на търговията на едро и дребно с широка гама бебешки и детски стоки с доказано високо качество. Всички предлагани от фирмата продукти са от европейски производители и са сертифицирани в страни като Великобритания, Франция, Германия, Швеция, Испания и Австрия.

     Фирма АДОРНО ООД е собственик на регистрираната, в патентното ведомство на РБългария, търговска марка „БЕБЕ МАРКЕТ”. През 2002 година фирмата открива първият си детски магазин със същото име. АДОРНО е една от фирмите основатели на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ) и от създаването и през 2007 година е неин редовен член. 

 

    Тук на сайта bebemarket.bg ви предлагаме повече от 30 000 продукта на изключително добри цени и много изгодни седмични и месечни промоции. За всички предлагани от нас продукти ще получите бърза доставка и максимално ниска цена. Ще ви предложим също и подробна информация за всеки продукт, както и отлични снимки. За голяма част от предлаганите стоки можете да видите анимация, видео, тестове, сертификати и друга информация, която може значително да улесни вашия избор в търсенето на даден продукт.

Бебешките и детски марки, на които АДОРНО ООД е представител и дистрибутор за България са:  ABC Design, Concord, Babymoov, David Fussenegger и NATY . 

 

      Освен продуктите на горе изброените марки на които сме вносители в нашите детски магазини БЕБЕ МАРКЕТ и Бебе Маркет Онлайн ще намерите още много продукти на други световни марки,които можете да видите като отворите „Още марки” от менюто в ляво

     Трябва да знаете, че всичко в Бебе Маркет е направено с голямо старание, внимание и желание за повече доволни клиенти ! Стараем се постоянно да разширяваме и допълваме асортимента си и да предлагаме най-доброто обслужване, за да можете да сте доволни от покупките си.

     Ако имате някакви въпроси ние ще ви отговорим с удоволствие. Можете да се свържете с нас всеки работен ден от 9:30ч до 17:30ч...

           Бебе Маркет Онлайн София 02/4428058, 0878/700 929, 0887/133 360  и 0884/905 950

ЕКИПА НА МАГАЗИН БЕБЕ МАРКЕТ ВИ ЖЕЛАЕ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

                               БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ НАШИ КЛИЕНТИ !


© Бебе Маркет Онлайн 2002-2017. Всички права запазени.
Пишете ни в Skype! bebemarket
Mtel: 0884 905 950 / 02 4428 058 и Vivacom: 0878 700 929
Работно време: понеделник-петък 9:30-17:30