Кошница: избрали сте
0 продукта за  0 лв.
  • EnglishEnglish
  •   
  • БългарскиБългарски
  •   
Bebe Market
 
Категории
Официалният сайт на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България
Бебе Маркет Gift
Бебешки одеялца David Fussenegger колекция 2017г.
Най-търсени продукти
Нови продукти

Кои сме ние?

     Идеята за БЕБЕ МАРКЕТ … и за НАШИТЕ ДЕЦА.


  Добре дошли в света на БЕБЕ МАРКЕТ. 
  Създадохме го за НАШИТЕ ДЕЦА през 2002 година. 


Като всички родители и ние, „ макар родени в миналия век”, искахме и продължаваме да искаме да им дадем най-доброто. 
Децата са благодат, но и предизвикателство за професията, за която никога не си подготвен  - това да бъдеш родител. 
И тук има тенденции, новости и иновации. Но за разлика от другаде се подхожда с особено внимание, като качество е еднакво равно на безопасно, сигурно, надеждно, красиво,  стилно, удобно, комфортно,  достъпно, екологично...
Когато стартирахме щурата идея да създадем магазин, където родители да намират подкрепа, детайлна информация и справедлива цена за високачествени продукти не си представяхме, колко силна е любовта към НАШИТЕ ДЕЦА. 
Благодарни сме, че през годините се докоснахме до толкова много детски съдби и подкрепихме хиляди семейства. 
Детските усмивки, спокойните и доволни родители ни дават силата да продължаваме с всеки ден да бъдем по-добри в името на НАШИТЕ ДЕЦА. Онези всички нежни, крехки и прекрасни създания, които изпълват живота ни със смисъл. 

С грижата на добри партньори за НАШИТЕ ДЕЦА, 

Създатели на БЕБЕ МАРКЕТ: Валeнтина Минева  и Генади Драгоманов 

 

И екипът на БЕБЕ МАРКЕТ: Антони, Силвия, Гери и Гери, Маруся, Елица и Ели, Ради, Бони, Нели, Грета, Дани, Рали, Илиана и още...

 

За фирмата

 

 АДОРНО ООД и магазини Бебе Маркет са специализирани в областта на търговията на едро и дребно с широка гама бебешки и детски стоки с доказано високо качество. Всички предлагани от фирмата продукти са от европейски производители и са сертифицирани в страни като Великобритания, Франция, Германия, Швеция, Испания и Австрия.

Фирма АДОРНО ООД е собственик на регистрираната, в патентното ведомство на РБългария, търговска марка „БЕБЕ МАРКЕТ”. През 2002 година фирмата открива първият си детски магазин със същото име. АДОРНО е една от фирмите основатели на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ) и от създаването и през 2007 година е неин редовен член.

 

За сайта

 

Тук на сайта bebemarket.bg ви предлагаме повече от 20 000 продукта за бебета и деца от 0 до 10 годинки на изключително добри цени и много изгодни седмични и месечни промоции. За всички предлагани от нас продукти ще получите бърза и с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*, както и възможно най-ниска цена. Ще ви предложим също и отлични снимки, и подробна информация за всеки продукт. За голяма част от предлаганите стоки можете да видите анимация, видео, тестове, сертификати и друга информация, която може значително да улесни вашия избор в търсенето на даден продукт.

Бебешките и детски марки, на които АДОРНО ООД е представител и дистрибутор за България са:  Babymoov, David Fussenegger и NATY .

 

Освен продуктите на горе изброените марки на които сме вносители в нашите детски магазини БЕБЕ МАРКЕТ и Бебе Маркет Онлайн ще намерите още много продукти на други световни марки,които можете да видите като отворите „Още марки” от менюто в ляво.

Трябва да знаете, че всичко в Бебе Маркет е направено с голямо старание, внимание и желание за повече доволни клиенти ! Стараем се постоянно да разширяваме и допълваме асортимента си и да предлагаме най-доброто обслужване, за да можете да сте доволни от покупките си.

Ако имате някакви въпроси ние ще ви отговорим с удоволствие. Можете да се свържете с нас всеки работен ден от 9:30ч до 17:30ч... 

Бебе Маркет Онлайн София - 02/4428058, 0878/700 929 и 0884/905 950

 

ЕКИПЪТ НА МАГАЗИН БЕБЕ МАРКЕТ ВИ ЖЕЛАЕ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.   

 

НАЧАЛО


© Бебе Маркет Онлайн 2002-2017. Всички права запазени.
Пишете ни в Skype! bebemarket
Mtel: 0884 905 950 / 02 4428 058 и Vivacom: 0878 700 929
Работно време: понеделник-петък 9:30-17:30