Avionaut столче за кола Pixel 0-13 кг, Istanbul Navy

Avionaut столче за кола Pixel 0-13 кг, Istanbul Navy

Столчето за кола Avionaut Pixel предлага най-високо ниво на безопасност, както и изключително леко структурно тегло в категорията 0-13 кг. Иновативният композитен материал на обвивката е много лек, като в същото време може да поеме значително количество сила по време на сблъсък, като осигури перфектна защита за детето.

Характеристики: 


 • Avionaut Pixel е оборудван с уникална Pixel симетрия, разработена в сътрудничество с авторитети в областта на физиотерапията и детското развитие, която осигурява безопасно и по-удобно позициониране на детето в седалката. Прилагането на тази новаторска технология значително подобрява безопасността на детето и поддържа правилната позиция на тялото.
 • В допълнение, ефективността на защитата на седалката за кола Pixel е потвърдена от тестове, проведени в много европейски изследователски лаборатории. Доказано е, че Pixel значително надвишава изискванията на стандарта i-Size. В допълнение, фиксирането на колана към IQ ISOFIX база гарантира пълна интеграция с ISOFIX системата на автомобила.
 • Avionaut Pixel е най-леката седалка за кола на пазара. Въпреки изключителната си лекота, тя е и една от най-сигурните места, доказана от резултатите от тестовете, проведени в няколко изследователски лаборатории. Това, което го отличава, е не само новаторската технология, свързана с безопасността и ергономията, но и нейният всепризнатата модерна конструкция.
 • Изработен от висококачествени материали, в широк спектър от цветове, съобразени с вкусовете и изискванията на клиентите, които изискват най-доброто. Всички материали за тапицерия Avionaut отговарят на стандарта OEko-tex 100, при условие, че тъканта не съдържа вещества, вредни за здравето или безопасността на детето.
 • Avionaut също така е с модерен дизайн. Сътрудничеството с дизайнерите води до разработването на седалки с дизайн от висок клас и тапицерия от най-високо качество. Седалките не само изглеждат добре, но и са изключително удобни за използване. Тази комбинация от комфорт и дизайн не само разграничава столовете Avionaut от всички останали на пазара, но преди всичко ги прави популярен избор както за деца, така и за родители.
 • Безопасността означава чувство за сигурност, както и гаранция за поддържане на това състояние, което ви позволява да се съсредоточите върху живота си, върху живота на близките си, а не постоянно да се безпокоите за тях. Това чувство за безопасност ви позволява да се наслаждавате на специалните моменти, които прекарвате заедно с детето си. Ако искате да сте сигурни, че детето ви е безопасно, защо не изберете най-добрите световни системи за защита при пътувания с автомобил? Когато избирате столче за кола, за да ви служи много на дълги разстояния, проверете дали е преминал краш тестове, какви сертификати има, от какъв материал е изработена тапицерията и дали е дишаща. Уверете се, че детето е поставено правилно в седалката; не се концентрирайте само върху външния вид и цената, разберете повече за продукта, който искате да вземете. Само тогава ще можете да се насладите на пътуването, без да се притеснявате за безопасността на вашето дете.
 • Новаторска технология създаде най-леката седалка за кола в света - AVIONAUT Pixel, тежаща само 2,5 килограма и значително подобрява удобството за използване, особено през първите месеци от живота на детето, когато седалката се използва за  носене на бебето и всеки допълнителен килограм означава голям натоварване за родител.
 • Използването на системата за захващане ISOFIX предотвратява неправилната инсталация.
 • Използването на i-Size гарантира по-добра защита на врата и главата на детето в случай на сблъсък.
 • Седалката AVIONAUT Pixel e преминала всички най-строги тестове, потвърждаващи най-добрата възможна детска безопасност в случай на сблъсък.
 • Изработена е от иновативен материал, който прилича на стиропор, но се отличава значително от това, че не е толкова твърд или крехък. Освен това има висока устойчивост на физични и химични фактори. Отличната му здравина прави този материал идеален за конструкцията на седалките на автомобила, тъй като не се деформира дори при силни ударни натоварвания от сблъсък. В допълнение, ЕРП е екологичен материал, който е 100% рециклируем и притежава антибактериални свойства.
Характеристики
Цвят Син

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Avionaut столче за кола Pixel 0-13 кг, Istanbul Navy

 • Brand: Avionaut
 • Product Code: U.05
 • Наличен
 • 399.99 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Related Products

Sign in with Sign inSign inSign in

Viewed