Важна информация за клиента | Уведомление

Уважаеми клиенти,


За Бурано ЕООД безопасността на продуктите е от първостепенно значение.

Поради това фирмата  ИЗТЕГЛЯ ОТ ПАЗАРА Слинг Caboo + Organic във всички налични разцветки (райе, индиго, варовик, сив, светло син, синьо райе, сиво райе), фирма производител Close Parent, Великобритания.


Фирма Бурано ЕООД преустановява продажбата и изтегля от пазара продукта, тъй като той не отговаря на изисквания за безопасност, съгласно условията за безопасност – CEN/TR 16512:2015 “Изделия за отглеждане на малки деца. Указания за безопасност на детски слингове”. Предвид установените несъответствия, съгласно направени оценки на риска, артикулът съдържа риск от задавяне, поради отделянето на малки части (отделяне щифта на ципа) и риск от нараняване, тъй като разтягането на лентите е повече от максималното допустимо за стандарта.

Важно е да се отбележи, че до момента не е постъпило нито едно оплакване от клиент.

 

Клиентите могат да върнат продукта, като се свържат с фирма Бурано ЕООД (официален вносител на продукта за България) на телефон +359898943396 – Мая Яханаджиян или e-mail: [email protected], в периода 12.2.2019 г. – 12.3.2019 г. и ще бъдат обезщетени, като получат друга стока на същата стойност или ще им бъде възстановена съответната сума.

Напишете коментар

Бележка: HTML is not translated!