Кошница: избрали сте
0 продукта за  0 лв.
  • EnglishEnglish
  •   
  • БългарскиБългарски
  •   
Bebe Market
 
Категории
Бебе Маркет Gift
Официалният сайт на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България
Cosatto промоция до изчерпване на количествата!
Най-търсени продукти
Нови продукти

Доставка от Бебе Маркет

Срокове, доставки и плащане.

 

ВАЖНО !!!  Поради голямата натовареност на куриерските фирми до 11.01.2018 няма  да имаме възможност да приемаме и да изпълняваме доставки с фиксиран час.  При забавяне на доставката, поради независещи от нас причини, ще бъдете своевременно уведомени.

 

Безплатна доставка от Бебе Маркет при поръчка над 80 лв. /за стоки с тегло до 15 кг./

При поръчки до 80 лв. – цената за доставката е 3 лв. за София-град  и  5 лв за страната.

 

Всички разлики в цената на доставка над гореописаните са за сметка на Бебе Маркет.

За по-бързо и лесно получаване на пратките можете да заявите доставката до най-близкия до вас офис на Рапидо.

 

Срок:  Екипът на Bebemarket.bg обработва и изпраща поръчаните от вас продукти в рамките на 1-3 работни дни в зависимост от населеното място и от складовата наличност на избраните продукти. Поръчки, направени до 12:00 часа в работен ден, се обработват в съответния ден.Поръчки, направени след 12:00 часа, се обработват на следващия работен ден.

 

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой при получаване на стоката. От него ще получите бележка за паричен превод или касова бележка за сумата, ако сте заплатили с карта.

При плащане по електронен път , чрез банков превод или чрез Epay, сумата се заплаща предварително.Съответната разплащателна система ще ви предостави документ за извършения превод.

 

Важно!  Запазете документа, удостоверяващ плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод, извлечение от Epay или банков превод), защото той ви е необходим в случай на гаранционно обслужване на стоката.

Доставката се извършва от фирма „Рапидо’’. Поръчката ви може да бъде доставена на адрес или да си я получите от офис на куриерската фирма.Ако желаете да бъде доставена до офис, отбележете го в полето „забележки’’ при финализирането на поръчката.

 

 В случай на изчерпано количество на даден артикул, своевременно ще Ви уведомим за това и ще Ви предложим най-добрия аналогичен продукт. Също така ще Ви дадем допълнителна информация за това, кога избраният от Вас ще бъде наличен. 

 

  Ние от магазин Бебе Маркет Ви желаем приятно пазаруване!

Благодарим Ви, че сте наши клиенти! 


© Бебе Маркет Онлайн 2017. Всички права запазени.
Пишете ни в Skype! bebemarket
Mtel: 0884 905 950 / 02 4428 058 и Vivacom: 0878 700 929
Работно време: понеделник-петък 9:30-17:30