Mutsy Шаси за бебешка количка iGO FARMER Dark grey

Количката Mutsy iGO е идеална за родителите, които предпочитат удобството и стила. Към шасито могат да се добавят различни приставки: 

  • Олекотен кош за новородено
  • Олекотен кош за новородено Farmer - с тъмнокафяви елементи от еко кожа
  • Седалка със сенник и предпазна рамка (бъмпер) Farmer - с тъмнокафяви елементи от еко кожа
  • Столче за кола Safe2go, група 0+
  • Столче за кола Maxi-Cosi, група 0+

Ергономичност


За Вашето дете: Облегалките на гърба и крачетата могат да се нагласяват в различни положения. Това е много важно за здравето на детето Ви, защото малки деца не трябва да седят в едно и също положение за дълго време. Сенникът на седалката може да се удължи, ако я ползвате в наклонено положение или искате да защитите детето си от ярката слънчева светлина. Благодарение на двуслойната задна част на сенника, седалката е винаги добре проветрена. Върху шасито седалката може да се поставя както в посока напред, така и към родителя.

За Вас: кошът за новородено се поставя на високо положение върху шасито. Това позволява да не напрягате гърба си, когато вдигате детето от коша. Инструментите за регулиране на седалката се намират високо на гърба й, за да можете да ги достигате по-лесно. Нагласете дръжката в най-удобната за Вас височина с удобния бутон. Шасито iGO е леко като перце и това го прави дори още по-лесно за употреба.

Практичност


Шасито iGO се сгъва лесно заедно със седалката. Резултатът е много компактен и лесно преносим пакет. Искате дори по-малки размери? Няма проблеми: само с едно движение на китката можете да свалите колелата (а след това да ги сложите обратно също толкова лесно). Благодарение на заключващия механизъм за сгънато положение, шасито Igo остава компактно и сгънато по време на пренасяне. Във варианта Urban Nomad шасито е снабдено с амортисьори, които помагат да се поемат вибрациите от неравностите.

 

Колелата имат два варианта: изключително добре поемащи вибрациите надуваеми гуми или много леки ненадуваеми гуми от полиуретанов материал. Всички предни колела могат да завиват на 360°. Надуваемите колела са идеални за неравни повърхности. За употреба в града или ако искате количката Ви да е максимално олекотена, изберете ненадуваемите гуми.

Новата серия Farmer с тъмнокафяви елементи от еко кожа се предлага в три цвята на шасито (сребрист, тъмносив и черен), както и в цветовете Farmer Earth и Farmer Mist за аксесоарите - седалка, кош за новородено, столче за кола Safe2go, чанта, спален чувал, чадър.

Технически данни

 

Тегло

Шаси + ненадуваеми гуми

8,4 кг

Седалка

4,3 кг

Кош за новородено

3,9 кг

 

 



   

 

Дължина

Ширина

Височина

Разгънато шаси

80 см

58 см

110 см

Сгънато шаси

70 см

58 см

39 см

Кош за новородено

82 см

42 см

58 см

 



Колекция Farmer пресъздава един определен начин на живот - признателността към занаятчийството, изразен вкус към здравословната и чиста храна и лоялността към традициите.


Човекът от големия град редовно има нужда от своите малки бягства в провинцията, далеч от шума и стреса, за да може да внесе баланс в напрегнатия си живот. Така че, ако и Вие мечтаете за свежа и ароматна храна, пъстри диви цветя наоколо или за уюта на открит вечерен огън, това е Вашият стил.

 

Всичко това MUTSY наричат "simple human magic", или как истинската магия е в обикновените човешки изживявания.

 

Колекцията Farmer акцентира на семпли джобове с дебели шевове, подобен на вълна външен плат в естествени цветове и ватирана подплата от органичен памук. Металните елементи отразяват стремежа към дълготрайност, а тъмнокафявите кожени акценти създават истински класическа визия.


Всичко това е същността на Farmer.

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Mutsy Шаси за бебешка количка iGO FARMER Dark grey

  • Производител: Mutsy
  • Код на продукта: MT-0081-Farmer-dgrey
  • Изчерпан
  • 979.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти

Последно разглеждани