Bykay Слинг-шал AQUA цикламен

Вземането на душ е безопасно, както и къпането в басейна с бебето ви, когато ръцете ви са свободни. Това е възможно със слинга АКВА на ByKay. Този нов и уникален слинг е изработен от бързо съхнеща, мека материя и ви позволява да носите бебето си по безопасен и удобен начин под душа или по (хлъзгавия) под на басейна. И вие можете да вземете бебето във водата, просто ей така!

ПОД ДУША

Повечето бебета обичат къпането под душа с мама или татко. И често просто не разполагате с време за дълго ритуално къпане във вана или корито. Вземането на душ заедно може да се направи лесно и безопасно с АКВА слинга на ByKay. С бебето в слинга на бедрото или на корема и влизате под душа просто ей така! Тъй като ръцете ви са свободни ръце, можете да насъпунисате детето си без страх от това то да стане прекалено хлъзгаво и да ви се изплъзне. Поради това, че слингът е изработен от еластична материя, има достатъчно пространство, за да измиете бебето (и себе си) добре. Също така и другите ви деца могат да дойдат заедно в вас под душа . По този начин можете да се насладите на този специален момент, толкова дълго, колкото искате, в края на краищата , не е нужно да държите бебето си (и то да ви тежи) и не трябва да се страхувате, че може да изпуснете детето. Също така този начин на взимане на душ е идеален за приучаване на бебето да свиква с водата: тъй като близо до мама то се чувства приятно и сигурно!

В БАСЕЙНА

Слингът АКВА на ByKay е идеален за басейна. Можете лесно да го носите върху банския си костюм или под нормалното си облекло. Поставяте бебето в слинга и можете бързо да влезнете във водата заедно. Така че, без суетене около надуваеми плувки или пояси! Слингът е безопасен и комфортен във водата , така че бебето ви получава шанс да се чувства свободно във водата като в същото време е близо до вас. Можете да влизате във водата на дълбочина до врата на вашето дете. Но дори и ако вашето бебе си потапя лицето от време на време, това не трябва да е проблем; в бебешките часове по плуване това се практикува редовно. Излизайки от водата, вие може просто да остави детето си в слинга, така то няма да се охлади твърде бързо и няма нужда да го държите докато ходите по (хлъзгавия) под на плувния басейн. Също така, вашите ръце ще са свободни да подкрепят и да помогнат другите ви деца. Слингът АКВА е изработен от бързо съхещта материя, специално произведена за тази цел. Можете дори да подсушите слинга с хавлия и да го оставете под дрехите си. Ако предпочитате да носите слинга в чантата си, също не е проблем , тъй като АКВА слинга на ByKay може да се сгъне и събере в съвсем малък пакет, който въобще не заема място.

НА ПЛАЖА

Един ден на плажа? Извън водата АКВА слинга на ByKay разполага с всички предимства на "обикновения" слинг. Материята лесно пропуска влагата и потта, така че усещането е комфортно и прохладно. Освен това материята на АКВА слинга на ByKay предпазва бебето ви от вредните UV лъчи с фактор на защита на 45. По този начин значително намалявате вероятността от слънчево изгаряне и без да прилагате слънцезащитни кремове отново и отново. Тъканта на АКВА слинга на ByKay спира 98% от слънчевата радиация!

ПРЕИМУЩЕСТВА на слинга

- Удобен и безопасен за вас и вашето бебе , в както и извън водата
- Вашето бебе ви натежава и не ви се хлъзга под душа
- Ръцете ви са свободни за да миете себе си и бебето си или за другите ви деца под душа или в басейна
- Бебето ви е свободно във водата: вашето бебе може безопасно да свикне с водата
- По безопасно на хлъзгавия под на плувания басейн
- Изработен от 100% полиестер за бързо изсушаване
- Материята не абсорбира никаква влага
- Много добра защита срещу вредната UV радиация
- Може да се пере в перална машина (до 40°C) БЕЗ ЦЕНТРОФУГА
- Може да се използва от първия ден на бебето до детска възраст, докато слингът се чувства комфортен
Характеристики
Цвят Розов

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Bykay Слинг-шал AQUA цикламен

  • Производител: Bykay
  • Код на продукта: bk_40020
  • Изчерпан
  • 79.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти