Mom's care Клипс за залъгалка с гризалка


Mom's care Клипс за залъгалка с гризалка.


С този клипс залъгалката на Вашето бебче ще ви е винаги под ръка. Може да се захване за дрешката, за коланите на столчето или количката. Клипсът е от мек плат с разнообразни текстури и цветни етикетчета, които забавляват малките палавници и развиват тактилните им умения. В допълнение към клипса има и мека чесалка, която нежно масажира чувствителните бебешки венци.

 

 

  • Мека чесалка;
  • Разнообразие от цветове и текстури;
  • Подходящ от 0+ месеца;

 

  Продуктите на  Mom's Care са с високо качество и са изцяло произведени в Европа. Материалите, които се използват са нежни, не дразнят чувствителната бебешка кожа и са безвредни.

  Да опознаем света от забавната му страна! 

Mom's Care са  бебешки играчки, разработени да следват развитието на нашите мъници от най-ранна възраст. Основана през 1982г. марката и до днес не спира да ни изненадва с уникалните визии  и колекции.  Екип от креативни  дизайнери комбинира контрастни цветове, различни материи, “patchwork” техники и новаторски дизайн в създаването на всяка играчка. Освен красиви и атрактивни, играчките от линията Mom's Care имат за цел да подпомагат развитието  на малките ни съкровища още от самото им раждане. Стимулират звуковите, слуховите и тактилните усещания на детето, както и развитието на двигателните умения и фината детска моторика. Благодарение на богатата гама от продукти, играчките Mom's Care са верен спътник на всяко дребосъче в опознаването на заобикалящия го свят. 
Характеристики
Цвят Многоцветен

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Mom's care Клипс за залъгалка с гризалка

  • Производител: Moms care
  • Код на продукта: MOM952
  • Изчерпан
  • 12.90 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти

Последно разглеждани