Mutsy Кош за новородено за бебешка количка iGO Farmer 2017 Earth, Mist

Кошът за новородено iGO lite е изключително лек (само 3,9 кг) и лесен за поставяне високо на шасито iGO, за да не напрягате гърба си.

Размери на коша: д82 х ш42 х в58  

Само в този модел е включена мрежа против комари. 


 

Новата серия Farmer с тъмнокафяви елементи от еко кожа се предлага в три цвята на шасито (сребрист, тъмносив и черен), както и в цветовете Farmer Earth и Farmer Mist за аксесоарите - седалка, кош за новородено, столче за кола Safe2go, чанта, спален чувал, чадър.

Колекция Farmer пресъздава един определен начин на живот - признателността към занаятчийството, изразен вкус към здравословната и чиста храна и лоялността към традициите.


Човекът от големия град редовно има нужда от своите малки бягства в провинцията, далеч от шума и стреса, за да може да внесе баланс в напрегнатия си живот. Така че, ако и Вие мечтаете за свежа и ароматна храна, пъстри диви цветя наоколо или за уюта на открит вечерен огън, това е Вашият стил.

 

Всичко това MUTSY наричат "simple human magic", или как истинската магия е в обикновените човешки изживявания.

 

Колекцията Farmer акцентира на семпли джобове с дебели шевове, подобен на вълна външен плат в естествени цветове и ватирана подплата от органичен памук. Металните елементи отразяват стремежа към дълготрайност, а тъмнокафявите кожени акценти създават истински класическа визия.

 

Всичко това е същността на Farmer.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Mutsy Кош за новородено за бебешка количка iGO Farmer 2017 Earth, Mist

  • Производител: Mutsy
  • Код на продукта: MT-0068-FARMnew
  • Изчерпан
  • 599.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти

Последно разглеждани