Cybex Количка Eternis M4 Coffee Bean

Елегантна, стилна и перфектна за всякакви градски терени количка. Мекото окачване и големите и здрави колела я правят изключително  маневрена. Количката е произведена за максимално улеснение на родителите, тъй като повечето от функциите се настройват само с една ръка.

Шасито е олекотено и лесно за управление, а дръжката се регулира на височина. Количката се сгъва лесно, стои самостоятелно в изправено положение, удобна е за пътуване и съхранение.

Гумите са плътни, стабилни и висококачествени, с пълнеж от пяна и осигуряват приятно и плавно возене дори и върху неравни повърхности. За допълнителна стабилност допринасят и големите и широки джанти. Количката е подходяща и за извънградски неравни терени.

Облегалката лесно се настройва до пълно легнало положение, отново само с една ръка. Седалката разполага с голям XXL сенник, специално изработен със защита UVP 50+ за предпазване  на детето.

Седалката има предпзазен борд, който може да се отваря от едната страна за по-лесно поставяне на детето на седалката.

Количката може да се ползва като  система за пътуване 3 в 1, която се настройва според възрастта на детето. Количката може да се ползва с кош за новородено, в комбинация с кошница за автомобил /не са включени в цената/, а също и като практично бъги за по-големи дечица. С включените адаптери тя се трансформира лесно и сигурно и Ви предоставямаксимален комфорт.

Размери: 35/58/75см                                    

Размери на колелата- предни- 20см, задни- 29см

Подходяща за деца от 0 месеца до 17кг                                                                

 

Характеристики
Цвят Кафяв

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Cybex Количка Eternis M4 Coffee Bean

  • Производител: Cybex
  • Код на продукта: 515210002
  • Изчерпан
  • 699.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти