Tiny Love Музикална въртележка Soothe 'n Groove

 Tiny Love направиха проучване сред младите родители, което установи, че бебетата се успокояват и заспиват на всевъзможна музика според средата, в която растат, националност, бит, етническа принадлежност и предпочитаната музика, слушана от родителите по време на бременността. След това проучване създадоха тази въртележка с рекордните 40 минути непрестанна, разнообразна музика, 18 различни мелодии, разделени в 6 категории – джаз, world/етно, звуци от природата, класика, приспивни песнички и БЯЛ ШУМ (като биенето на сърце например, което доказано връща бебето към вътреутробните му спомени и действа успокояващо). Има 2 висококачествени тонколони, бутон „shuffle” за случаен подбор на мелодиите, регулиране на звука и “mute” бутон (без звук). Верни на себе си, Tiny Love са добавили и нощна лампа, която едновременно е и голям бутон, с който бебето може само да си пуска музиката.

Тази въртележка е с удължена употреба 0-24м и три етапа на ползване:

-          0-5м като класическа въртележка, закрепена на леглото. Животните се въртят, приближавайки се и отдалечавайки се от бебето, както и допълнителни въртеливи движения в определен момент.

-          5м+ (или когато детето започне да се обръща и изправя) рамото с животните се сваля и на леглото остава закрепена музикалната кутия с нощната лампа. На този етап бебето ще се научи да си пуска музиката с големия централен бутон.

-          12м+ (или в периода на прохождането) музикалната кутия лесно се сваля от рамката на леглото, за да се носи в зоната на игра.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Tiny Love Музикална въртележка Soothe 'n Groove

  • Производител: Tiny Love
  • Код на продукта: tl_0208
  • Изчерпан
  • 149.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти

Последно разглеждани