iCoo 3 в 1 Кош+стол+шезлонг Grow with me

Grow with me на iCoo  комбинира в себе си 3 продукта – кош за новородено, шезлонг и стол за хранене, които могат да бъдат монтирани  на супер леката алуминиева рама в няколко прости стъпки.

 

Коша е уютно място за сън през първите месеци от живота на новороденото. Големият страничен прозорец Ви позволява да наблюдавате бебето през цялото време. Има и страничен цип, който може да използвате, за да достигнете до детето и да го успокоите.

 

Комфортният и мек стол е идеалното място да нахраните детето си. Той разполага с подложка, която  подкрепя главата на детето,  както и с 3-и точков колан за по-висока степен на безопастност. Има възможност за връзка с MP3 плейар , така че да може да пускате любимите песни  на детето. Вибрацийте пък внимателно приспиват детето.

 

Ергономично оформената седалка на стола има поставка за крачета, която расте заедно с Вашето дете. Подвижната табла за хранене и игра е едновремено практична и удобна и може да се мие в съдомиялна машина. Облегалката лесно се наглася с една ръка, а степенката за крака се адаптира индивидуално към ръста на вашето дете.

Характеристики
Цвят Сив

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

iCoo 3 в 1 Кош+стол+шезлонг Grow with me

  • Производител: iCoo
  • Код на продукта: 312056
  • Изчерпан
  • 649.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти

Последно разглеждани