Safety 1st Огледало за задна седалка

Огледало, което позволява да наблюдавате детето си, докато шофирате. Може да се движи във всички посоки, за да намерите идеалния ъгъл на видимост към детето Ви


Характеристики:



  • Огледало, което позволява да наблюдавате детето си, докато шофирате. 
  • Може да се движи във всички посоки, за да намерите идеалния ъгъл на видимост към детето Ви. 
  • Широк ъгъл на видимост.


Монтаж: 

Не монтирайте огледалото и детското столче на една и съща седалка на колата. 

По-добре е да поставите огледалото на облегалката за глава на съседната седалка под подходящ ъгъл, за да виждате детето си.


1. С помощта на лентите с катарама, закачете огледалото здраво към средата на облегалката за глава на някоя от задните седалки. Ако е необходимо, регулирайте дължината лентите. Огледалото не пречи на видимостта на шофьора.


2. Нагласете височината на огледалото, а с пантата регулирайте ъгъла на виждане. Формата позволява добро отражение и широк зрителен ъгъл.


3. Огледалото е нагласено добре, когато, при сядане на предната седалка, можете да видите детето в столчето, обърнато назад, без да местите автомобилното огледало за обратно виждане.


ВНИМАНИЕ: Никога не оставяйте детето си без надзор. Редовно проверявайте дали устройството е правилно поставено. Този продукт не е играчка. Когато не използвате, дръжте далеч от деца. Внимавайте за отразена светлина или ярки светлини, които могат да навредят на зрението на детето.

  


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Safety 1st Огледало за задна седалка

  • Производител: Safety-1st
  • Код на продукта: SF.0059
  • Изчерпан
  • 39.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти

Последно разглеждани