BeSafe Столче за кола iZi Modular iSize Sunset Mеlange

BeSafe iZi Modular i-Size е столче за кола предназначено за деца с с ръст от 61 до 105см. с възможност за монтаж обратно на движението от 61 до 105см. (приблизително от 6 месеца до 4 години) и в посока на движението от 88 до 105см. (приблизително от 15 месеца до 4 години)

 

Важно: за монтаж на BeSafe iZi Modular i-Size е необходимо да разполагате с BeSafe iZi Modular IsoFix база която се предлага отделно.

 

BeSafe iZi Modular i-Size сe монтира посредством Isofix база снабдена с механично закрепване, което намалява риска от погрешна инсталация и подобрява безопасността при страничен удар. Визуална и звукова сигнализация гарантират винаги правилен монтаж. Базата е оборудвана с регулируем на височина опорен крак, който абсорбира удъра между базата и шасито на автомобила и регулируема предна скоба. Столчето за кола може да бъде поставено в две позиции: обратно на движението и в посока на движението.

 

Когато столчето за кола BeSafe iZi Modular i-Size е монтирано обратно на движението, посредством регулируемата предна скоба може да регулирате разстоянието между облегалката на автомобила и столчето за кола в зависимост от ръстта и нуждите на детето.

 

Регулируемата предна скоба може да осигури повече място за краката, когато детето е по - голямо и съответно да позволи столчето за кола да заема по - малко място в автомобила, когато детето все още е малко.

 

Комфортът за детето е осигурен от регулиращият се в 10 положения по височина подглавник и удобната и мека подложка. Удобната магнитна система придържа коланите на стола за кола встрани за по - лесно поставяне и изваждане на детето в/от детската седалка. BeSafe iZi Modular i-Size разполага със система за регулиране на наклона, която осигурява отлична позиция за сън и почивка.

 

BeSafe iZi Modular i-Size е с отлични показатели на краш - тестовете и отговаря на строгите критерии на UN R129 (i-Size) за защита при страничен удар. Допълнителната странична защита SIP+, която се поставя на детската седалка, от страната на вратата на автомобила повишава безопасността при страничен удар в случай на злополука.

 

Функции: 

 

 1. Може да бъде монтиран както обратно на движението, така и в посока на движението.

 2. Регулируем в 10 положения по височина подглавник

 3. Регулируема предна скоба, която дава възможност да осигурите повече място за краката на детето, когато то е голямо и възможност столчето да е по - компактно, когато детето все още е малко

 4. Магнитна система, която държи коланите далеч от детето, за по - лесно поставяне и изваждане от столчето

  5. Катарамата за коланите е в удобна за поставяне на детето позиция.

  6. Опорен крак със звукова аларма гарантираща правилен монтаж

  7. Комфорт за вашето дете, осигурен от маката и удобна подложка 

 

Новата модулна концепция BeSafe Modular расте с детето

 

Новата модулна система придвижда на iZi Modular i-Size Isofix базата предназначена за монтаж на iZi Modular i-Size  да се монтира и BeSafe iZi Go Modular i-Size - столче за кола, предназначено за деца с ръст от 40 до 75см. (приблизително от раждането до 12 месеца), осигуряващо максимална безопасност за първите месеци след раждането  

 

Одобрен за употреба обратно на движението: от 61 до 105см.
Одобрен за употреба в посока на движението: от 88 до 105см.
Приблизителна възраст за ползване: от 6 месеца до 4 години
Одобрен: обратно на движението и в посока на движението с изофикс база iZi Modular i-Size
Отговаря на изискванията на: UN R129 (i-Size)  

 

Забележка: Да не се монтира на седалки с включена въздушна възглавница

 

 

Характеристики
Цвят Червен

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

BeSafe Столче за кола iZi Modular iSize Sunset Mеlange

  • Производител: BeSafe
  • Код на продукта: BS10010133SM
  • Изчерпан
  • 800.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти