Кошница: избрали сте
0 продукта за  0 лв.
  • EnglishEnglish
  •   
  • БългарскиБългарски
  •   
Bebe Market
 
Категории
Бебе Маркет Gift
Официалният сайт на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България
Бебешки играчки Mom's Care!
Най-търсени продукти
Нови продукти

Кои сме ние?

 

  Добре дошли в света на БЕБЕ МАРКЕТ. Създаден за НАШИТЕ ДЕЦА през 2002 година. 


  Собственици и създатели на БЕБЕ МАРКЕТ: Валeнтина Минева  и Генади Драгоманов 

 

  За фирмата

 

 АДОРНО ООД и магазини Бебе Маркет са специализирани в областта на търговията на едро и дребно с широка гама бебешки и детски стоки с доказано високо качество. Всички предлагани от фирмата продукти са от европейски производители и са сертифицирани в страни като Великобритания, Франция, Германия, Швеция, Испания и Австрия.

Фирма АДОРНО ООД е собственик на регистрираната, в патентното ведомство на РБългария, търговска марка „БЕБЕ МАРКЕТ”. През 2002 година фирмата открива първият си детски магазин със същото име. АДОРНО е една от фирмите основатели на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ) и от създаването и през 2007 година е неин редовен член.

 

  За сайта

 

Тук на сайта bebemarket.bg ви предлагаме повече от 20 000 продукта за бебета и деца от 0 до 10 годинки на изключително добри цени и много изгодни седмични и месечни промоции. За всички предлагани от нас продукти ще получите бърза и с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*, както и възможно най-ниска цена. Ще ви предложим също и отлични снимки, и подробна информация за всеки продукт. За голяма част от предлаганите стоки можете да видите анимация, видео, тестове, сертификати и друга информация, която може значително да улесни вашия избор в търсенето на даден продукт.

Бебешките марки, на които АДОРНО ООД е представител и дистрибутор за България са:  Babymoov, Moms Care, David Fussenegger и NATY .

 

Освен продуктите на горе изброените марки на които сме вносители в нашите детски магазини БЕБЕ МАРКЕТ и Бебе Маркет Онлайн ще намерите още много продукти на други световни марки,които можете да видите като отворите менюто „Още марки”.

Трябва да знаете, че всичко в Бебе Маркет е направено с голямо старание, внимание и желание за повече доволни клиенти ! Стараем се постоянно да разширяваме и допълваме асортимента си и да предлагаме най-доброто обслужване, за да можете да сте доволни от покупките си.

Ако имате някакви въпроси ние ще ви отговорим с удоволствие. Можете да се свържете с нас всеки работен ден от 9:30ч до 17:30ч... 

Бебе Маркет Онлайн София - 02/4428058, 0878/700 929 и 0884/905 950

 

ЕКИПЪТ НА МАГАЗИН БЕБЕ МАРКЕТ ВИ ЖЕЛАЕ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.   

 

НАЧАЛО


© Бебе Маркет Онлайн 2017. Всички права запазени.
Пишете ни в Skype! bebemarket
Mtel: 0884 905 950 / 02 4428 058 и Vivacom: 0878 700 929
Работно време: понеделник-петък 9:30-17:30