Бебе Маркет Блог

Как да обличате вашето бебе през зимата Ако вие сте от майките, които не знаят как да обличат бебето си през зимата и се притесняват дали са му облекли достатъчно дрехи, дали не му е студено, тогава тази статия е   точно за вас. Не се притеснявайте за студеното време - ще ви дадем съвети как вашето бебе да се чувства уютно и топло. Независимо дали играете навън, шофирате в колата   или сте на закрито, тези съвети за гардероба ще ви помогнат на бебето да му е удобно тази зима.

Какво е необходимо за престоя ни в болницата при раждане  • Чиста нощница, ако предпочитате да носите своя собствена.
  • Вашият мобилен телефон и зарядно устройство. След раждането на вашето бебе, вие или вашият партньор може да искате да се обадите на семейството и приятелите си, за да им съобщите добрата новина.
  • Вземете списък с всички, с които искате да се свържете, за да не забравите някой, който е важен, когато сте изтощен и след раждането.
  • Нещо за хапване! След многото часове на раждане вие вероятно ще сте доста гладни и може да не искате да разчитате единствено на болничната храна. Така че донесете   ваша собствена - бисквити, пресни или сушени плодове, ядки или всичко, на което мислите, че ще се насладите.Бутилка от безалкохолно шампанско може да е забавно и за   празнуване.

Добре дошло, новородено бебе!Дори ако вече сте имали две деца, ново бебе в къщата все още е голямо събитие за цялото семейство!

Когато едно дете стане по-голям брат или сестра, много неща се случват и като родители бихме искали да помогнем на нашите деца да не се чувстват пренебрегнати. Най-доброто нещо е да се поставим в обувките на първородните си деца. Възпитавайте се заедно с децата си. И никога не забравяйте, че вашето първородно дете може да е по-голямо, но все още си остава прекалено малко и ще реагира спрямо възрастта си.

Най-големите деца в семейството вече знаят какво е да имаш братя и сестри. Но те все още ще усещат прехода като най-голямото дете в семейството.

За раждането на детето: Какво да вземете с вас в болницата Трябва всичко да бъде готово особено, когато сте бременна в осмия месец, тъй като можете да отидете да раждате по всяко време преди насрочената дата. Затова е добре да сте   подготвена предварително. Може да подготвите две чанти за болницата: една с нещата от които ще се нуждаете по време на раждането, а другата с нещата, които ще са ви   необходими след това. 

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)