Shushulka Baby Плетено спално чувалче класик

Представяме ви изработеното в България плетено спално чувалче Shushulka Baby класик. Чувалчето е изплетено от 100 % мериносова вълна  и е с много удобен дизайн.


Чувалчето е достатъчно голямо, за да позволи на бебето ви да се движи свободно и да рита насън без да се отвие. Това подпомага правилното развитие на крачетата и същевременно осигурява комфорт и топлина през цялата нощ. Бебетата прекарват по-голямата част от първата си година в сън, което прави избора на материя за спално чувалче наистина важен. Ето защо плетеното спално чувалче Shushulka Baby е изработено от най-нежният и хипоалергенен естествен материал - мериносова вълна.  

Медицински изследвания показват, че бебетата, които спят в дрехи или одеала от мериносова вълна се успокояват по-бързо, плачат по-малко, хранят се по-добре и наддават повече. Освен че е хипоалергенна и съдържа серицин и ланолин, които притежават антимикробни качества, мериносовата вълна има едно изключително голямо предимство пред останалите материи - тя не спарва и спомага за поддържането на оптимална телесна температура на детската главичка, което предотвратява изпотяване.

Спалното чувалче Shushulka Baby е скроено без ръкави, за да се избегне риска от вдишване на застоял въглероден диоксид от ръкава по време на сън, както и за да не се претопля бебето. 

Състав:

  • 100% мериносова вълна
  • Размер: 18-24 месеца

 

Характеристики
Цвят Бежов

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Shushulka Baby Плетено спално чувалче класик

  • Производител: Shushulka Baby
  • Код на продукта: shu_knittedbag
  • Изчерпан
  • 45.00 лв.


0886220330 ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Подобни продукти