Блогът на Бебе Маркет

Това е блога на магазин БебеМаркет.БГ, поддържан от група млади ентусиасти, с интерес към всичко свързано с продуктите за отглеждане на бебета и деца.

Без каквито и да било претенции за пълна компетентност ще пишем и ще разказваме за бебета, майки, татковци, раждане, кърмене и всичко, което ни интересува около малкия, но важен свят на бебето.

Надяваме се, като едни добре осведомени и компетентни любители по темата, да ви поднасяме интересна информация, забавни и полезни статии, както и интервюта на някой от най добрите специалисти в тази област.Важна информация за клиента | Уведомление за изтегляне от пазара на Babymoov Bamboo Комплект за хранене от бамбук  Уведомление за изтегляне от пазара на Babymoov Bamboo Комплект за хранене от бамбук във всички налични разцветки

Какъв е законът за използването на детски седалки в автомобил?В тази статия ще ви дадем кратки отговори на няколко важни въпроса свързани с детските обезопасителни седелки или както по често ги наричаме - детските столчета за кола :


1. Какъв е законът за използването на детски седалки в автомобил?
2. До колко години е необходимо да се ползва детско столче за кола?
3. Какви са изискванията за безопастност при детските столчета за кола.
и други въпроси свързани с тази тема..


ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДЕТСКИ ОБЕЗОПАСИТЕЛНИ СЕДАЛКИ за деца пътуващи в автомобил на територията на България са вече задължително въведени и у нас,  и трябва стриктно да се спазват от месец януари 2015 година. За голямо съжаление не всички родители го правят и някои от тях гледат пренебрежително на този толкова важен въпрос.

В Закона за движение по пътищата са взети предвид европейските нормативни правила, въз основа на които са посочени и новите изискванията за обезопасяващи системи за деца и в България:

КАКВИ СА ПРОМЕНИТЕ И ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ПЪТУВАНЕ НА ДЕЦА В АВТОМОБИЛ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА


Как да изберем най-добрата лятна количка?Как да изберем идеалната лятна количка?  В тази статия ще ви дадем полезни съвети и отговори на част от някои важни въпроси свързани с избора и използването на бебешките колички, и по специално на летните бебешки колички, както ги наричаме в разговорния език.

А ето и въпросите които си задават най-често младите родители:


1. Как да изберете първата си лятна бебешка количка? ...
2. До колко години и до какви килограми може да се използват летните колички?
3. Какво да вземете предвид при избора на такава бебешка количка?

4. С какво ще ви е най-полезна лятната количка?

5. Какви са заблудите при избора на бебешка количка?

6. Кои са най-добрите летни колички?

На част от тези въпроси, както и на други свързани с тази тема ще ви отговорим сега..

Как да изберем бебешки матрак и кой матрак е най подходящ?Как да изберем бебешко матраче ?

През първите месеци след раждането , вашето бебе ще прекарва около 20 часа от денонощието в спане, затова най-ценното, което може да му подарите, е спокоен сън. Една от най-важните предпоставки за добрия сън  на бебето е качественият матрак. Неподходящият матрак може да увреди развитеето и растежа на гръбначния стълб, да предизвика дискомфорт, безсъние и да повлияе отрицателно върху нормалното физическо развитие на малкото дете. Затова когато избирате матрак, трябва да се уверите в няколко неща. 

Еко пелени и продукти Naty през погледа на бъдещата майка Габриела ЦулинПреди известно време с мен се свързаха от Naty с предложение да изпробвам част от техните продукти. Съгласих се, защото са нови продукти за мен, както и защото търся най - изчистената и подходяща козметика за мен и бебето ни, което е на път ...

 

Еко пелени NATY - идеалното решение за нежната бебешка кожа при алергия и обривЕко пелените NATY са идеалното решение за нежната бебешка кожа.

Голяма част от младите майки, често се чудят какви пелени точно да изберат за своите съкровища. Много често това са пелени на световно известни марки, които или са се доказали във времето или ни заливат с реклами от малкия екран. Но тенденцията, която се налага през последните години е да се заложи на еко пелени, каквито са пелените NATY Babycare или още по-познатите ни от миналото био пелени от плат изработен от органичен памук.

Причината за увеличеното търсене на Еко и био пелени е повече от ясна: бебешката кожа е много нежна, мека и деликатна, и се поддава лесно на всяко едно докосване. Допирът на кожата до изкуствена материя може сериозно да я раздразни, да се получи подсичане или доста по-сериозни и неприятни неща като алергии или обриви например.

Важна информация за клиента | Уведомление Уведомление - Фирма Бурано ЕООД  ИЗТЕГЛЯ ОТ ПАЗАРА Слинг Caboo + Organic във всички налични разцветки...

Как да приспим бебето? Най-често срещани и полезни съвети за приспиване на бебето.Как се приспива бебе или как да приспим бебето по- лесно

Последното нещо, от което имат нужда младите родители, е сляпото доверие в съвети, свързани със съня на тяхното новородено бебе, които да ги объркат още повече, в иначе новото за тях трудно приключение. Разбира се, като родители, които се тревожат за всичко, свързано с малкото човече, на всяка мама или татко, понякога се е случвало да повярва в доста странни неща. Така например, през 60-те се е смятало, че новородените не чувстват болка...

Защо е необходима бебешка чанта за количкаЗащо е необходима бебешка чанта за количка?

Този въпрос стои пред всяка една бъдеща майка – необходима ли ми е бебешка чанта за количка? В тази статия ще ви представим няколко причини, поради които е наистина добре да имате такава чанта.

Ако забележите количките се продават с различни аксесоари, един от тези аксесоари е именно чантата. Чантата може да бъде оригинална и включена в комплекта или пък да си я купите отделно от количката и тя да бъде на друга марка.


Какво да вземете с вас в болницата за раждането на бебето? За раждането на детето: Какво да вземете с вас в болницата 

 Трябва всичко да бъде готово особено, когато сте бременна в осмия месец, тъй като можете да отидете да раждате по всяко време преди насрочената дата. Затова е добре да сте   подготвена предварително. Може да подготвите две чанти за болницата: една с нещата от които ще се нуждаете по време на раждането, а другата с нещата, които ще са ви   необходими след това. 

Showing 1 to 10 of 21 (3 Pages)
Sign in with Sign inSign inSign in