Блогът на Бебе Маркет

Това е блога на магазин БебеМаркет.БГ, поддържан от група млади ентусиасти, с интерес към всичко свързано с продуктите за отглеждане на бебета и деца.

Без каквито и да било претенции за пълна компетентност ще пишем и ще разказваме за бебета, майки, татковци, раждане, кърмене и всичко, което ни интересува около малкия, но важен свят на бебето.

Надяваме се, като едни добре осведомени и компетентни любители по темата, да ви поднасяме интересна информация, забавни и полезни статии, както и интервюта на някой от най добрите специалисти в тази област.10 Причини да изберем комбиниран уред за готвене NutribabyКомбинираният уред Nutribaby е многофункционален кухненски робот, с който можете да приготвите истинска гурме бебешка храна! 

3 вида бебешки възглавници, които ще осигурят спокоен сън и добро храносмилане на Вашето Мъниче   Правилният избор на бебешка възглавница е от изключителна важност особено в първите месеци на бебето.
От голямо значение е какъв вида е, нейното предназначение и характеристиките ѝ.
Нека заедно да разгледаме 3 от основните видове бебешки възглавници и да разберем какви са ползите от тях...

Разкажи ми приказка - Вълкът и седемте козлета "Разкажи ми приказка" - Да си припомним хубавите детски приказки.

Разкажи ми приказка - Златното Момиче "Разкажи ми приказка" - Да си припомним хубавите детски приказки.
Избрахме от вашите любими приказки...

Разкажи ми приказка - Житената питка"Разкажи ми приказка" - Да си припомним хубавите детски приказки.


Best Infant Car Seats of 2019-2020
Best Infant Car Seats of 2019-2020Тук ще ви представим някои от най-добрите детски столчета за кола за 2019-2020г.


В тази статия ще ви дадем още и кратки, но полезни отговори на няколко важни въпроса свързани с детските столчета за кола за бебета :


1. Какво представлява детско столче за кола за новородено ДНЕС?

2. Защо и кога може да ви трябва детско столче за кола?

3. Как да изберете най-доброто детско столче за кола за вашето дете?


*********************

Ние добре знаем, че нямате търпение да занесете малкото си новородено съкровище от болницата в къщи и малко след това до къщата на баба и дядо, и после обратно в къщи.

Най вероятно планирате да направите някое от тези пътувания с кола и напълно сте наясно какво ще ви трябва: детско столче за кола за новороденото ви бебе.

Какво е детското столче за кола за новородено ДНЕС?

Как да изберем най-хубавото и най-изгодно столче за кола?

Как да си изберем най-хубавото и най-изгодно столче за кола?


Някои от основните критерии, който трябва да следвате при избора ви на добро или отлично столче за кола, трябва да са следните :

  • Столчето ТРЯБВА да е сигурно и надеждно - Можете да не купите най-скъпото, най-рекламираното или най-прехваленото столче, НО никога не купувайте едно от най-евтините столчета за кола, които ви попаднат - ЗАЩОТО те със сигурност са конструирани и произведени с много компромиси и евтини материали - макар и понякога на външен вид тези евтини столчета да изглеждат чудесно!

  • Столчето ТРЯБВА да е ново - Не купувайте също и столче за кола втора употреба защото не знаете какво е претърпяло, как е изглеждало преди да бъде почистено и как е използвано преди да попадне при вас. Възможно е да е претърпяло инцидент и да има незабележими пукнатини, което много трудно се установява без да бъде разглобено.

  • За столчето трябва да има отзиви - Понякога отзивите в Интернет могат да ни донесат изключително полезна информация, без значение дали те са положителни или отрицателни, но и в двата случая ни дават поводи за размисъл и ни помагат при избора на столчето за кола.

*********************

В тази статия ще ви дадем още и кратки, но полезни отговори на няколко важни въпроси свързани с детските столчета за кола :


1. Какъв размер бебешко столче за кола да си избера и да купя?

2. Как да сглобя моята нова бебешка или детска седалка за кола?

3. Как да избера най-доброто детско столче за кола?

4. Как да монтирам и как да използвам правилно детската седалка за кола?

Как да изберем най-добрата лятна количка?Как да изберем идеалната лятна количка?  В тази статия ще ви дадем полезни съвети и отговори на част от някои важни въпроси свързани с избора и използването на бебешките колички, и по специално на летните бебешки колички, както ги наричаме в разговорния език.

А ето и въпросите които си задават най-често младите родители:


1. Как да изберете първата си лятна бебешка количка? ...
2. До колко години и до какви килограми може да се използват летните колички?
3. Какво да вземете предвид при избора на такава бебешка количка?

4. С какво ще ви е най-полезна лятната количка?

5. Какви са заблудите при избора на бебешка количка?

6. Кои са най-добрите летни колички?

На част от тези въпроси, както и на други свързани с тази тема ще ви отговорим сега..

Какъв е законът за използването на детски седалки в автомобил?В тази статия ще ви дадем кратки отговори на няколко важни въпроса свързани с детските обезопасителни седелки или както по често ги наричаме - детските столчета за кола :


1. Какъв е законът за използването на детски седалки в автомобил?
2. До колко години е необходимо да се ползва детско столче за кола?
3. Какви са изискванията за безопастност при детските столчета за кола.
и други въпроси свързани с тази тема..


ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДЕТСКИ ОБЕЗОПАСИТЕЛНИ СЕДАЛКИ за деца пътуващи в автомобил на територията на България са вече задължително въведени и у нас,  и трябва стриктно да се спазват от месец януари 2015 година. За голямо съжаление не всички родители го правят и някои от тях гледат пренебрежително на този толкова важен въпрос.

В Закона за движение по пътищата са взети предвид европейските нормативни правила, въз основа на които са посочени и новите изискванията за обезопасяващи системи за деца и в България:

КАКВИ СА ПРОМЕНИТЕ И ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ПЪТУВАНЕ НА ДЕЦА В АВТОМОБИЛ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА


Showing 1 to 10 of 29 (3 Pages)
Sign in with Sign inSign inSign in