10 Причини да изберем комбиниран уред за готвене Nutribaby

Специално за родителите, които искат да дават на бебетата си качествена, домашна приготвена храна още от първите хапки, кухненският робот на Babymoov се оказва ценен актив.


Но защо Nutribaby? Какви са неговите качества и силните му страни? Ето 10 причини да изберете Nutribaby:  1 - Можете да го използвате веднага след раждането на бебето

  Nutribaby ви позволява да затоплите до 3 бебешки бутилки наведнъж. Можете също да използвате кухненския робот, за да стерилизирате шишетата след това.


  2 - Бързо размразяване

  С него ще размразите предварително подготвената доза кърма или порцията домашно приготвено пюре.


  3 - 5 в 1: най-завършеният кухненски робот

  Nutribaby готви всякакъв вид храна: зеленчуци, плодове, месо, риба и яйца. Освен това ви позволява да затопляте храна или бурканчета с бебешка храна. Размразява замразени храни. 

  С него можете да приготвите на пара първите апетитни и здравословни пюрета.


  4 - Най-големият капацитет на пазара

  Двете отделения за готвене и купата за смесване (1500 мл  и 900 мл) правят кухненският робот Nutribaby уредът с най-голям капацитет на пазара.


  5 - Може да се използва за цялото семейство

  Благодарение на големия му капацитет можете да готвите вкусни ястия за цялото семейство, докато готвите за бебето.


  6 - Автоматично готвене

  Задайте правилното време за готвене чрез LCD екрана - това е всичко, което трябва да направите, Nutribaby спира автоматично, когато времето за готвене изтече.


  7 - Истинска гурме бебешка храна!

  Nutribaby запазва хранителните вещества на продуктите чрез готвене на храната на пара. Неговите 2 кошници ви позволяват да готвите храна разделно, така че да можете да я приготвите за необходимото време, без да има смесване на вкусове. А благодарение на неговия контейнер, използван за събиране на бульона, можете да добавите бульон към вашите пюрета, супи или компоти, като по този начин запазвате ценни витамини!


  8 - Лесен за поддръжка 

  Частите на Nutribaby се почистват лесно, тъй като могат да се мият в съдомиялна машина. Освен това можете да премахнете частта, използвана за готвене на храна, за да направите почистването още по-лесно.


  9 - Безопасни материали

  Кухненският робот Nutribaby е направен от безопасни материали и не съдържа бисфенол А или фталати.


  10 - Разнообразно меню според възрастта

  С Nutribaby ще можете да приготвяте вкусни ястия за бебето и за цялото семейство!  Супи, пюрета, десерти - разнообразно меню за всяка възраст. Ще споделяме идеи за рецепти за всяка възраст:)


   __________________________________________________________________________________________________________________________


  • За още полезни статии и новини последвайте страницата ни в Facebook 
  • Редактори: Гергана Иванова
  • Източник : Бебе Маркет София
  • Бебе Маркет онлайн е 100% съобразен с регламента 2016/679 на ЕС за GDPR

  ___________________________________________________________________________________________________________________________

  Write a comment

  Note: HTML is not translated!
  Sign in with Sign inSign inSign in