Куриери LEO Express

Срокове, доставки и плащане на продукти от Бебе Маркет. 


ДОСТАВКА :

  • Всички посетители на сайта получават безплатна доставка при направена поръчка на един или няколко продукта на стойност над 79 лв.   
  • При поръчки под 79 лв. – цената за доставка е 3 лв за София и 5 лв за цялата страна ; 
  • Безплатната доставка не се отнася за продукти с по-голям обем и тегло / ако продукта заедно с опаковката е с дължина над 60 см или с тегло над 31 кг /. Доставката на такива продукти е 20 лв за всеки отделен кашон надхвърлящ тези параметри.
  • За доставка до адрес с фиксиран час се заплаща допълнителна такса (за някои населени места тази опция не е възможна );  за пратки до 5 кг. таксата е 5 лв.;  до 20 кг. таксата е 10 лв.;  от 20 кг. до 50 кг. таксата е 15 лв.
  • Предлагаме ви също и възможност да получите без такса за доставка, поръчаните продукти в удобно за вас време директно от нашия магазин на адрес София , кв.Изток , ул Райко Алексиев № 3 / до 119-то Училище / Работно време от 10 до 19 ч без неделя. Точни координати и карта с адреса на магазина можете да намерите в Меню КОНТАКТИ.
  • Важно!  Доставките се извършват от куриерска фирма „LEO Express’’

Срок за доставка: 

Екипът на Bebemarket.bg обработва и изпраща поръчаните от вас продукти в рамките - от 1 до 3 работни дни в зависимост от населеното място и от складовата наличност на избраните от Вас продукти.

Потвърдени поръчки, направени до 13:00 часа в работен ден, се приемат и обработват, и при възможност се изпращат още същия ден. Поръчки, направени след 13:00 часа, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Плащане:

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой при получаване на стоката. От него ще получите бележка-товарителница за доставката. При плащане по електронен път , чрез банков превод или чрез ePay, сумата се заплаща предварително. Съответната разплащателна система ще ви предостави документ за извършения превод. При плащане през ePay ще е необходимо да се регистрирате в тяхната система за разплащания с банкови карти.

  • Важно!  Запазете документа, удостоверяващ плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод, извлечение от ePay или банков превод), защото той ви е необходим в случай на гаранционно обслужване на стоката.
  • Важно!  Доставките се извършват от куриерска фирма „LEO Express’’ . Поръчката ви може да бъде доставена на адрес или да си я получите от офис на куриерската фирма. Ако желаете да бъде доставена до офис, отбележете това в полето „забележки’’ при финализирането на поръчката.
  • Важно!  В случай на временно изчерпано количество на даден артикул, ние ще Ви уведомим за това и ще Ви предложим най-добрия аналогичен продукт на същата или на друга марка.  Също така ще Ви дадем допълнителна информация за това, кога избраният от Вас продукт ще бъде наличен  в случай, че не желаете да го замените с друг. 

Бебе Маркет онлайн е 100% съобразен с регламента 2016/679 на ЕС за GDPR.

Покажи повече
Sign in with Sign inSign inSign in