Куриери Speedy и LEO Express

Срокове, доставки и плащане на продукти от Бебе Маркет. 


ДОСТАВКА :

  • Всички посетители на сайта получават безплатна доставка при направена поръчка на един или няколко продукта на стойност над 79 лв.   
  • При поръчки под 79 лв. – цената за доставка е 5 лв за цялата страна.
  • Безплатната доставка не се отнася за продукти с по-голям обем и тегло / ако продукта заедно с опаковката е с дължина над 60 см или с тегло над 31 кг /. Доставката на такива продукти е 20 лв за всеки отделен кашон надхвърлящ тези параметри.
  • За доставка до адрес с фиксиран час се заплаща допълнителна такса (за някои населени места тази опция не е възможна ). За пратки до 5 кг. таксата е 5 лв.;  до 20 кг. таксата е 10 лв.;  от 20 кг. до 50 кг. таксата е 15 лв.
  • Важно!  Доставките се извършват от куриерски фирми Speedy и LEO Express.

Срок за доставка: 

Екипът на Bebemarket.bg обработва и изпраща поръчаните от вас продукти в рамките - от 1 до 3 работни дни в зависимост от населеното място и от складовата наличност.

Потвърдени поръчки, направени до 13:00 часа в работен ден, се приемат и обработват, и при възможност се изпращат още същия ден. Поръчки, направени след 13:00 часа, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Плащане:

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой при получаване на стоката. От него ще получите бележка-товарителница за доставката. При плащане по електронен път, чрез банков превод или чрез ePay, сумата се заплаща предварително. Съответната разплащателна система ще ви предостави документ за извършения превод. При плащане през ePay ще е необходимо да се регистрирате в тяхната система за разплащания с банкови карти.

  • Важно!  Запазете документа, удостоверяващ плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод, извлечение от ePay или банков превод), защото той ви бъде необходим в случай на гаранционно обслужване на стоката.
  • Важно!  Доставките се извършват от куриерски фирми Speedy и LEO Express. Поръчката ви може да бъде доставена на адрес или да си я получите от офис на куриерската фирма. Ако желаете да бъде доставена до офис, отбележете това в полето „забележки’’ при финализирането на поръчката.
  • Важно!  В случай на временно изчерпано количество на даден артикул, ние ще ви уведомим за това и ще ви предложим най-добрия аналогичен продукт на същата или на друга марка.  Също така, ще ви дадем допълнителна информация за това, кога избраният от вас продукт ще бъде наличен  в случай, че не желаете да го замените с друг. 

Бебе Маркет онлайн е 100% съобразен с регламента 2016/679 на ЕС за GDPR.

Покажи повече
Sign in with Sign inSign inSign in