За нас


Посрещаме Ви с ДОБРЕ ДОШЛИ при нас в Бебе Маркет!


Тук на сайта bebemarket.bg ви предлагаме повече от 25 000 продукта за бебета и деца от 0 до 12 години на изключително добри цени и много изгодни седмични и месечни промоции.  За всички, предлагани от нас продукти ще получите бърза и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*, както и възможно най-ниската цена за някои от стоките. Предлагаме ви подробна информация за продуктите, видео и описания, които да улеснят избора ви.

Бебешките и детски марки, на които АДОРНО ООД е представител и дистрибутор за България са:  Babymoov, Mom's Care, Badabulle, David Fussenegger и NATY.

Освен тях, в магазин Бебе Маркет Онлайн ще намерите още много продукти на други световни и европейски марки, актуални в момента.

Ние от Бебе Маркет правим всичко с изключително старание и  внимание, и желаем клиентите ни да останат доволни! Стараем се постоянно да разширяваме и допълваме асортимента си, да предлагаме най-доброто обслужване, а за вас остава само да се насладите на приятното изживяване от пазаруването при нас.

АДОРНО ООД и магазин Бебе Маркет са специализирани в областта на търговията на едро и дребно с широка гама бебешки и детски стоки с доказано високо качество. Всички, предлагани от фирмата продукти са от европейски производители и са сертифицирани в страни като Великобритания, Франция, Германия, Швеция, Испания, Италия, Полша и Австрия.

Фирма АДОРНО ООД е създадена от Валeнтина Минева и Генади Драгоманов,  и е собственик на регистрираната, в патентното ведомство на РБългария, търговска марка „БЕБЕ МАРКЕТ”. През 2003 година фирмата открива първият си детски магазин със същото име.  АДОРНО е една от фирмите основатели на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ) и от създаването и през 2007 година е неин редовен член.

Ако имате някакви въпроси относно продуктите или се колебаете в избора си - ние ще ви отговорим с удоволствие! 

Можете да се свържете с нас всеки работен ден от 9:30 ч до 17:30 ч

Бебе Маркет Онлайн София - 087 870 0929  и  088 490 5950

 

ЕКИПЪТ НА МАГАЗИН БЕБЕ МАРКЕТ ВИ ЖЕЛАЕ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!


* за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - Виж в меню Доставки.

Бебе Маркет онлайн е 100% съобразен с регламента 2016/679 на ЕС за GDPR.

Покажи повече
Sign in with Sign inSign inSign in