ABC Design

ABC Design е един от най-популярните брандове в Европа и утвърден немски производител за детски и бебешки колички,както и аксесоари за тях. Количките на ABC Design се предлагат в магазин Бебе Маркет от 2003 година. Повече от 25 години ABC Design е една от водещите фирми на европейския пазар с голям опит в сферата на комбинираните и модерни детски колички и аксесоари.

През последните 10-15 години ABC Design е отличавана многократно на различни световни изложения за иновативния дизайн на своите продукти, като със своите ежегодни новости продължава да дава важни импулси и насоки на пазара за бебешки продукти.

Ако харесвате класическия дизайн с доказани качества, то количките ABC Design е Вашата марка бебешки колички. Техните модели имат история и са направени така,че да се харесат на всеки от вас. Ако сте активни и винаги в движение - в града, в провинцията или чужбина искате да споделите незабравими преживявания с Вашето бебе. За Вас са леките и пъргави колички Salsa 3 и Salsa 4. Обичате природата и всеки момент, в който можете да седнете навън на чист въздух. Времето навън означава по-добро качество на живот за Вас и Вашето бебе. Важно е да имате здрава, маневрена и високо проходима количка - за Вас е Viper 4. Ако Търсите по-уникална бебешка количка, която не само отговаря на вашите високи стандарти на комфорт, функционалност и дизайн, но и ги надхвърля. Тези впечатляващи модели са направени за родители като вас. Няма нищо по-добро от това да се разхождате с двете си деца едновременно затова Zoom е една отлична двойна количка - тандем, която позволява на вашите деца да бъдат винаги заедно.

Showing 1 to 24 of 106 (5 Pages)