ABC Design

ABC Design е утвърдена немска марка за детски колички и аксесоари, предлагани от Бебе Маркет. ABC Design е една от водещите фирми на европейския пазар с голям опит в сферата на комбинираните модерни и иновативни детски колички и аксесоари.

През последните години ABC Design е отличавана многократно на различни световни изложения за иновативния дизайн на своите продукти, като със своите ежегодни новости продължава да дава важни импулси и насоки на пазара за бебешки продукти.

Ако харесвате класическия дизайн с доказани качества, то количките ABC Design е Вашата марка бебешки колички. Техните модели имат история и са направени така,че да се харесат на всеки от вас. Ако сте активни и винаги в движение - в града, в провинцията или чужбина искате да споделите незабравими преживявания с Вашето бебе. За Вас са леките и пъргави колички Salsa 3 и Salsa 4. Обичате природата и всеки момент, в който можете да седнете навън на чист въздух. Времето навън означава по-добро качество на живот за Вас и Вашето бебе. Важно е да имате здрава, маневрена и високо проходима количка - за Вас е Viper 4. Ако Търсите по-уникална бебешка количка, която не само отговаря на вашите високи стандарти на комфорт, функционалност и дизайн, но и ги надхвърля. Тези впечатляващи модели са направени за родители като вас. Няма нищо по-добро от това да се разхождате с двете си деца едновременно затова Zoom е една отлична двойна количка - тандем, която позволява на вашите деца да бъдат винаги заедно.

Кош за новородено Doozy street ABC Design
Кош за новородено Doozy rio ABC Design
Кош за новородено Doozy phantom ABC Design
Кош за новородено Doozy fire ABC Design
ABC Design Количка Viper 4S Track
ABC Design Количка Viper 4S Bean
Показани 1 от 24 | 63 (3 Страници)