Еко пелени NATY - идеалното решение за нежната бебешка кожа


Голяма част от младите майки, често се чудят какви пелени точно да изберат за своите съкровища. Много често това са пелени на световно известни марки, които или са се доказали във времето или ни заливат с реклами от малкия екран. Но тенденцията, която се налага през последните години е да се заложи на еко пелени, каквито са пелените NATY Babycare или още по-познатите ни от миналото био пелени от плат изработен от органичен памук.

Причината за увеличеното търсене на Еко и био пелени е повече от ясна: бебешката кожа е много нежна, мека и деликатна, и се поддава лесно на всяко едно докосване. Допирът на кожата до изкуствена материя може сериозно да я раздразни, да се получи подсичане или доста по-сериозни и неприятни неща като алергии или обриви например. Бебешките пелени за еднократна употреба, каквито са еко пелените NATY Babycare, определено са много голямо удобство и често са необходимост за съвременната майка. Затова не трябва да се хвърляме на намелията и на промоциите в големите магазини а малко да помислим и да прочетем преди това.

Първото нещо което трябва да направите за да изберете правилните пелени е да се поставете на мястото на бебето. Ще ви бъде ли приятно, ако усещате дразнене или жулене от твърда или неприятна на допир материя? Едва ли! Най-добрият вариант за бебешки пелени са дишащите пелени и пелените без токсични материали. Поради тази причина е най добре да изберете пелени, които са меки и нежни, каквито са еко пелените NATY Babycare .

Еко пелените задължително трябва да имат обявен състав на етикета си. Те не трябва да съдържат парабени, химикали и други вредни неща за бебето и природата. Нещо повече, еко пелените са и биоразградими, те не замърсяват природата трайно и се разграждат в пъти по-бързо от обикновените пелени.

Може би ще прочетете в Интернет, че сред еко пелените фаворити са пелените с царевично нишесте. Такива са еко пелените на марката NATY. Те са сертифицирани от няколко компании, които са независими и следят строго за спазването на правилата при изработката на пелени. За да бъдат определени като еко и био пелени, съставът им трябва да включва над 80% естествени материали и именно това е и състава на NATY. Друга причина поради, която да изберете тези пелени, е че те са без ГМО и са дишащи. Това е много важно за деликатната бебешка кожа, тъй като тя е чувствителна особено през лятото. Дори и най-малкото запотяване може да предизвика раздразнение, подсичане и да направи кожата силно чувствителна към допир, което да възпрепятства поставянето на пелена.

Еко пелените NATY са и хипоалергични и няма да предизвикат алергична реакции, обриви и други странични ефекти, които можете да наблюдавате при обикновени пелени от изкуствени материали. Както виждате, бебешките еко пелени са много по-добрият избор както за бебето, така и за и вас!

За още актуални новини от Бебе Маркет последвайте страниците ни в Facebook и Twitter  

или разгледайте нашите актуални предложения в Instagram

Редактори: Гергана Иванова

Източник : Бебе Маркет София

Бебе Маркет онлайн е 100% съобразен с регламента 2016/679 на ЕС за GDPR.

Напишете коментар

Бележка: HTML is not translated!