3 вида бебешки възглавници, които ще осигурят спокоен сън и добро храносмилане на Вашето Мъниче


За да расте здраво и щастливо Вашето малко съкровище, важно е да превърнете детската стая в уютно и спокойно място за сън и развитие на бебето! Докато взимате решения как да я декорирате и обзаведете, вероятно ще искате да я украсите с всяка сладка бебешка възглавница, която видите. Но когато става въпрос за удобството и здравето на Вашето най-скъпо същество, от голямо значение е вида на възглавницата, нейното предназначение и характеристиките ѝ.


Много е важно да изберете правилната първа възглавница за Вашето бебе. Предлагат се много модели, но основното при избора е висококачествената изработка и максималният комфорт на мъничето по време на сън и почивка.


Възглавнички за облекчаване на колики



 
В първите месеци от живота на бебето, то и родителите му понякога изпитват трудности. Често дискомфортът се причинява от колики, които се появяват при почти всички бебета.
Това е проблем, с който се сблъсква почти всеки родител. Поради незрялостта на червата и на нервната система, бебенцата през първите месеци от живота си често са изправени пред остри болки в областта на корема.

Детските колики обикновено се появяват на втората или третата седмица от раждането и продължават до 2-3 месеца.

Един от начините да облекчите коликите на своето малко съкровище, е използването на съвременни лекарства, но понякога и те не се справят с проблема. Моделите възглавнички против колики ще помогнат много на родителите и на бебенцето.

Те са специално проектирани, за да държат малките крачета повдигнати и същевременно нежно да "обгръщат" мъничето. Предлагат се модели с пълнеж от естествени ленени семена или черешови костилки, които могат да се загряват в микровълнова фурна, като по този начин отделят нежна, естествена топлина и облекчават неприятните усещания.

Благодарение на тези модели възглавнички, коликите намаляват, коремчето се успокоява и малкото бебе ще се чувства много по-добре. В същото време Вие ще бъдете много по-спокойни, защото ще знаете, че бебенцето се радва на спокоен сън.


 

Анти-рефлуксни възглавници


Този тип възглавнички са специално проектирани, за да подпомогнат дишането и храносмилането на малките бебета. Те осигуряват най-добрата позиция, препоръчвана от педиатрите, и по този начин родители са спокойни, че детенцето им ще спи спокойно и щастливо.

Анти-рефлуксните възглавнички са с перфектна форма, която не позволява връщане и задавяне от храната. Те са препоръчителни за новородени бебенца, защото подобряват дишането.
Важно е също възглавничките да са изработени от безопасни и много нежни материали, които не дразнят бебешката кожа.
 


Бебешки възглавнички с ергономична форма




Формата и изработката на бебешката възглавница е от изключително значение за здравия сън на бебенцата. Те трябва да осигуряват нежна опора за главичката на най-малките и да са съобразени изцяло с физиологията и нуждите им.

Този тип възглавници са специално разработени да предотвратяват появата на синдрома "на плоската глава". Той може да се появи през първите месеци от живота на бебчетата, обикновено в резултат на това, че прекарват много време в легнало положение по гръб.


Има и комбинирани продукти, които освен превенция на синдрома "на плоската глава", осигуряват и идеалната позиция за най-малките: опора на гръбчето и повдигане на крачетата, стесняват пространството около бебето, за да се чувства сигурно и обгърнато.


Бебешките възглавници Babymoov са създадени съвместно с педиатри и са изцяло съобразени с физиологията и нуждите на най- малките. Те ще осигурят здрав и спокоен сън на бебенцата и спокойствие на техните родители.



__________________________________________________________________________________________________________________________

  • За още полезни статии и новини последвайте страницата ни в Facebook 
  • Редактори: Гергана Иванова
  • Източник : Бебе Маркет София
  • Бебе Маркет онлайн е 100% съобразен с регламента 2016/679 на ЕС за GDPR

___________________________________________________________________________________________________________________________

Напишете коментар

Бележка: HTML is not translated!