Как да обличаме бебето в по-студените или хладни дни

Ако вие сте от майките, които не знаят как да обличат бебето си през зимата, пролетта или есента и се притесняват дали са му облекли достатъчно топли дрехи, и дали няма да му е студено, тогава тази статия е точно за вас. Не се притеснявайте за студеното време - ще ви дадем съвети как вашето бебе да се чувства уютно и топло. Независимо дали играете или сте на разходка навън, шофирате в колата или сте на закрито, тези съвети за гардероба ще ви помогнат на бебето да му е добре през тези по студени месеци.

У дома

Въпреки че често се изкушаваме да навлечем бебето с всевъзможни дебели дрехи, не трябва да прекаляваме. И бебетата са хора като всички нас. Ако на вас не ви е студено, на него също няма да му е студено. Затова най-добре е да поддържате нормална стайна температура вкъщи. Не е необходимо в стаята да не може да се стои от жега. Ще ви дадем един изпитан съвет относно това, как да обличате бебето си у дома. Лесно може да прецените като съдите по себе си. Просто обличайте още една дрешка на бебето повече, отколкото на вас и винаги го завивайте с бебешко одеяло, когато спи. Това може да бъде боди, ританки, жилетка или терлички. Опитайте се да облечете така вашето бебе, че то да се чувства комфортно и в движенията си.

Навън

Свежият въздух е важен за вашето дете, дори и когато времето навън е студено. Така че не може да чакате пролетта, за да го изведете навън. Все пак разходките през зимата трябва да са кратки, т.к. Бебетата нямат изградена силна имунна система и лесно могат да се разболеят. Има бебета, които спят през цялото време в количката по време на разходка, но ако вашето не е от тях ще ви кажем как да го облечете. Задължително първо слагате боди с дълъг ръкав и ританки, има и цели комплекти, зависи колко голямо е вашето бебе. Най-удобно е да купите цял зимен гащеризон ( космонавт), те са пригодени точно за нуждите на вашето бебче. Зимните бебешки дрешки трябва да топлят и да бъдат леки. Внимателно избирайте материите на дрехите. Избягвайте изкуствените материи, заложете на памук и мека вълна. Не забравяйте шапка и ракъвички. Винаги имайте дъждобран за количката и допълнително одеяло. Тук ще вмъкна още нещо. Когато ви изписват от болницата през зимата и идва моментът да приберете вашето новородено бебе вкъщи не забравяйте да вземете зимен комплект за изписване.

Зимни и есенни дрешки за сън

Тъй като бебета се въртят много докато спят, а трябва да са завити през цялото време за да не настинат, затова трябва сериозно да помислим по този въпрос. За да не бдите цяла вечер над леглгто или кошарата на вашето бебе, за да го завивате, когато се отвие, ще ви препоръчаме по-добър вариант - спални чувалчета. Те са най-доброто решение за зимните студени нощи и ще ви гарантират, че бебето е винаги завито.

След като вече знаете как да обличате вашето бебе през зимата, всичко което остава е да са забавлявате през студените зимни дни заедно.

    ***************

  • Тук можете да видите всички най-нови ПРОМОЦИИ и НАМАЛЕНИЯ в магазин Бебе Маркет 

  • Тук можете да видите всички най-нови модели СТОЛЧЕТА ЗА КОЛА  в магазин Бебе Маркет   

     

  • Тук можете да видите всички най-нови модели БЕБЕШКИ КОЛИЧКИ в магазин Бебе Маркет 

    ***************

  • За още полезни статии и новини последвайте страницата ни в Facebook 

  • Изгледайте нашите ревюта и се абонирайте за видеоканала ни в You Tube

  • Или разгледайте още актуални предложения в Instagram   или  Twitter 

  • Редактори: Гергана Иванова

  • Източник : Бебе Маркет София

  • Бебе Маркет онлайн е 100% съобразен с регламента 2016/679 на ЕС за GDP

  • ****************

Напишете коментар

Бележка: HTML is not translated!