Столчета за кола - Надеждност и Сигурност за вашето бебе в колата

Столчето за кола - Надеждност и Сигурност за бебето във Вашия автомобил.

Още на път за вкъщи, току-що напускащо родилния дом, Вашето бебче ще се придвижи с автомобил – това е повече от ясно. То вече влиза в категорията пътник и му се полага специална бебешка седалка - кошница, пригодена именно за него – големият малък пасажер. Хубаво е, дори е строго препоръчително, бебешкото столче за кола да му бъде осигурено от първия ден извън дома; а от момента, в който вашето дете вече може да седи, тогава е абсолютно задължително да има свое, самостоятелно столче в автомобила. Не само заради спазване на европейските и национални директиви за безопасност – и без тях потребността от детски стол в превозно средство е повече от очевидна.

Снабдено с всички необходими аксесоари, столчето за бебе в колата гарантира пълна защита и удобство на детето Ви, особено на гърба и врата, за да може то да седи спокойно, в позиция, ненарушаваща естествената му костна и мускулна система, предвид повишената му подвижност, но все още неразвития му инстинкт за самосъхранение. Закупувайки предлаганите тук детски столчета за кола, на Вас ви се дава предимно стабилност, стопроцентова безопасност на Вашето бебе.

Разполагате със следните неща: висококачествени материали, включени в изработване на столчето; лесно монтиране и демонтиране в и от колата; компактен сгъваем адаптор за регулиране на височината; мека тапицерия която лесно се почиства; защитен лост, задействащ се при внезапен удар отзад; предпазни колани с допълнителен обтегач; регулатор за наклона на седалката; допълнителна странична защита; както и отделни елементи и аксесоари, които ще намерите в нашия сайт, например калъфи. Вие имате възможността да закупите детска седалка за кола независимо от възрастта на рожбата Ви, тъй като предложенията са за от 0 до 36 кг - продуктите ни обхващат всички възрастови и теглови диапазони на малките деца. Имате огромен избор и на цветове, като всяка марка предоставя предимства, обединени в три общи понятия – безопасност, удобство, сигурност. За да е пълен комфортът на бебчето Ви по време на пътуване, някои от моделите са изработени с функция „сън“ – дизайн, позволяващ на малкия човек необезпокоявано да спи, в няколко различни позиции. Това допълнение предлага специален наклон за главичката и тялото, за да се чувства бебето така, сякаш си спи вкъщи въпреки вибрациите на колата. Функцията „сън“ е полезна най-много за новородените, които през по-голямата част на денонощието спят.

В производството на детски столчета за кола са се включили екипи от специалисти в проектиране и реализация на авиационна мебел. Когато се има предвид, че столчето е за дете, качеството е безкомпромисно. Щом решите, че се налага смяна на калъфа на детската седалка, отново имате избора да си подберете предпочитан дизайн и цвят. Всичките те са направени от устойчиви и същевременно деликатни материи, съобразени със сезона и с чувствителната детска кожа. С лекота се свалят и поставят, пригодени са за различните тапицерии на столчета. Те ще Ви потрябват най-вече през лятото, когато търсите решение за абсорбиране на излишната влага и изпотяване, като по този начин се предотвратява и възможно зачервяване и обрив по бебешката кожа. Едно е сигурно – калъфът пази Вашия наследник, от една страна, и тапицерията на столчето му, от друга страна.


Напишете коментар

Бележка: HTML is not translated!