Best Infant Car Seats of 2019-2020


Best Infant Car Seats of 2019-2020Тук ще ви представим някои от най-добрите детски столчета за кола за 2019-2020г.


В тази статия ще ви дадем още и кратки, но полезни отговори на няколко важни въпроса свързани с детските столчета за кола за бебета :


1. Какво представлява детско столче за кола за новородено ДНЕС?

2. Защо и кога може да ви трябва детско столче за кола?

3. Как да изберете най-доброто детско столче за кола за вашето дете?


*********************

Ние добре знаем, че нямате търпение да занесете малкото си новородено съкровище от болницата в къщи и малко след това до къщата на баба и дядо, и после обратно в къщи.

Най вероятно планирате да направите някое от тези пътувания с кола и напълно сте наясно какво ще ви трябва: детско столче за кола за новороденото ви бебе.

Какво е детското столче за кола за новородено днес?

Детските столчета за кола са от съществено значение за младите родители - няма да можете да излезете от болницата, без да имате столче за кола под ръка или инсталирано в колата. Въпреки че има различни видове столчета за кола, които са подходящи и за малки бебета, детското столче за кола тип „кошница“ или „кошничка“ е специално проектирано за новородени.

Детските столчета за кола предлагат допълнителна поддръжка за главата, шията и гръбначния стълб на вашето малко бебе , които все още не са добре и достатъчно развити и имат нужда от допълнителна защита. Столчето е най-добре да бъде монтирано обратно на посоката на движение и това е задължително условие за най-висока степен на безопасност в ранна детска възраст.

За разлика от големия кош за новородено, който се предлага заедно с някои от количките 2 в 1 и 3 в 1, детските столчета за кола тип кошница могат лесно да се свалят от колата и да се носят навсякъде, а някои от тях дори могат да се закачат на вашата количка. Това може да бъде особено полезно и удобно в ранните месеци и дни след раждането, когато ще направите почти всичко, за да не нарушите съня на бебето, което е удобно прибрано в столчето за кола.

Защо още може да ви трябва детско столче за кола?

    Ако Планирате често да премествате детето си от колата и да го поставяте в количката без да му прекъсвате съня то това ще е много лесно ако използвате кошничка. Много детски столчета за кола могат да бъдат монтирани в съвместими колички, така че можете да преминете лесно от пътуването с кола до разходката с количка, без да разкопчавате коланите и да събуждате бебето.

Избор на най-доброто детско столче за кола за вас

Всички детски автомобилни седалки, продавани в Европа, трябва да отговарят на определени и задължителни стандарти за безопасност. Но това не означава, че всички детски столчета за кола са еднакви. Няколко фактора, които трябва да вземете предвид при избора на детско столче за кола:

  • Може ли да се монтира лесно? Някои детски столчета за кола имат допълнителни проверки и индикатори за правилен монтаж, които ви помагат да се уверите, че вашата седалка е правилно инсталирана в колата или на базата за монтаж на кошничката.

  • Проверете колко лесно може да бъде инсталирана и монтирана вашата седалка като изгледате няколко видеа в Интернет, за да сте сигурни, че знаете как правилно да инсталирате вашият модел столче за кола.

  • Проверете Лесно ли се почиства вашето столче? Бебетата се цапат постоянно, а вие ще искате детско столче за кола, което лесно може да се почисти. В идеалния случай, тапицерията трябва да се сваля и да се пере в перална машина.

  • Какви колички са съвместими с моето столче за кола? Не на всяка количка може да се монтира детско столче за кола. Някои колички имат адаптери за различни автомобилни седалки.

  • Какви са ограниченията за тегло на вашата седалка? Искате да задържите бебето си обърнато назад колкото е възможно по-дълго, а също така ще искате да извлечете максимално време от инвестицията си.Има изключително много модели столчета за кола, от които да избирате. Ето, някои от нашите предложения за най-добрите детски столчета за бебета на 2019 и 2020 г.Тук ви представяме някои от най-добрите столчета за кола...* Най-доброто детско столче за кола за загрижени родители.

Детско столче за кола Britax / Römer


Защо харесваме и препоръчваме Britax / Römer

Няма как да НЕ го забележите. То е повече от чудесно!

Вземането на вашето бебе от болницата е и вълнуващо и притеснително събитие. Родителите, които са допълнително притеснени от това първо пътуване до вкъщи, могат да дишат малко по-спокойно, знаейки, че са поставили новороденото си бебе в супер безопасно столче за кола на Britax / Römer.

Britax се гордее с многобройните си награди и функции за безопасност. Въпреки, че всички столчета за кола трябва да отговарят на определени изисквания за сигурност, за да предпазят бебето в случай на катастрофа, Britax / Römer извършва много допълнителни тестове и има по строги критерии в сравнение с други столчета. Britax / Römer има подложка "SoftCell", стоманена рамка, покрита с обвивка от пяна, която е създадена, за да поеме удара отстрани и да я прехвърли далеч от вашето бебе за по-голяма сигурност.

Britax / Römer също е проектиран да бъде лесен за инсталиране, като дава на притеснените родители още един тласък към увереността. Индикаторите за нивото ви казват дали седалката е разположена правилно и ако по някаква причина трябва да използвате за кратко друг автомобил, няма нужда да вземате базата си със себе си, когато използвате другия автомобил - седалката може да бъде монтирана в колата само с предпазния колан.

Това столче за кола Britax / Römer е подходящо за бебета до 13,6 кг. и 76 см. Височина.Britax / Römer можете да намерите и в bebemarket.bg - https://www.bebemarket.bg/stolcheta-za-kola/Как да монтирате правилно столче за кола Britax/Römer DUALFIX i-SIZE / How to fit / ... можете да видите ТУК

*Най-добрата детска автомобилна система Chicco KeyFit 30 - детско столче за кола за бебета

Chicco KeyFit е едно от най-добрите детски столчета за кола


* Защо харесваме и препоръчваме Chicco KeyFit

Chicco KeyFit е едно от най-популярните детски столчета за кола сред членове на общността на майките

Какво да очаквате от него . Процесът на инсталиране е толкова прост - майката Силвия Фалас ни каза, че е монтирала това столче за по-малко от 30 секунди! Това е перфектно. Не можете да объркате монтажа – всичко става много лесно благодарение на вградената база.

Chicco KeyFit е малко по-тежък в сравнение с някои други детски столчета за кола, но това рядко възпира родителите, които се съобразяват на първо място с безопасността. ДА, те избират този модел.

Това столче за кола - Chicco KeyFit е подходящо за бебета до 13,6 кг. и 76 см. височина.* Най-добрата бюджетна седалка за бебета. Вижте цената и ще се убедите сами.

Детско столче за кола Graco Snug Ride 30 е едно от най-добрите детски столчета за кола на оптимална цена.


* Защо харесваме и препоръчваме Graco SnugRide

Една от най-големите предимства на Graco SnugRide 30 Е Ненадминатата му цена.

Но въпреки че може да е безпроблемна опция, това столче за кола все пак предлага много предимства. Лек е и много родители се възхищават на технологията Click Connect на марката, която елиминира грешките в инсталацията, тъй като буквално ще чуете щракване, когато е направено правилно.

Какво да очакваме ние родителите членове на общността на майките.“ Хареса ми, защото беше доста лек. Наистина е лесно да кликнете и тръгвате веднага. "

Можете да използвате това столче за кола за бебета, докато бебето ви не е повече от 13.6 килограма или 30 инча, така че няма да можете да го използвате толкова дълго, колкото някои други детски столчета за кола с по-големи граници на тегло. Но със своята достъпна цена, той също така ви позволява да инвестирате в по-голям стол в дългосрочен план по-късно.

Това столче за кола - Graco Snug Ride е подходящо за бебета до 13,6 кг. и 76 см. височина.* Най-доброто детско столче за кола за допълнителна защита от срив и падане

Детско столче за кола Nuna PIPA е едно от най-добрите детски столчета за кола
* Защо харесваме и препоръчваме Nuna PIPA

Въпреки че Nuna PIPA може да не е най-удобното за портфейла детско столче за кола в този списък, това беше избор номер едно сред много от майките от общността , с които се консултирахме. Тези експерти се радваха за регулируемата основа с опорен крак / метална опора / която се опира на пода на колата ви за допълнителна защита при сблъсък. Има и червен / зелен индикатор, който ви казва кога основата и крака са правилно свързани. Говорете за това столче като за фаворит!

Ако е необходимо, Nuna PIPA може лесно да се монтира и без основата, благодарение на маршрута на европейския път на предпазния колан.

"Имам Nuna Pipa", пише ни какво да очакваме член на общността от Мисури. Nuna Pipa е една от най-леките автомобилни седалки ... Основата е супер лесна за инсталиране с помощта на здрав заключващ механизъм, но можете също да го пристегнете и само с колана на колата, ако трябва да вземете такси или ако сте забравили базата си в колата на някой друг. "

Това столче за кола - Nuna PIPA е подходящо за бебета до 13,6 кг. и 76 см. височина.* Най-доброто детско столче за кола за малки бебета

Детско столче за кола Cybex Cloud Q

Cybex Cloud Q е едно от най-добрите детски столчета за кола


* Защо харесваме и препоръчваме Cybex Cloud Q

Детските столчета за кола не са създадени точно за това, НО Кой иска да събуди спящото си бебе, когато заспи на задната седалка? Cloud Q е проектиран да отговори на тази дилема. Ако вашето малко съкровище заспи, докато сте на път (и повечето го правят), ще се радвате, че тази детска седалка за кола може лесно и леко да се отключи, когато искате да излезете на разходка извън колата.

Той също така печели точки за безопасност за регулируемата си функция за защита на краката и линейна защита от страничен удар (LSP). Cybex Cloud Q е малко по-тежък от някои модели, но ако планирате да сте напът за по-продължително време с бебето, функциите за безопасност може да надвишават значително това , че е по-тежък от доста други столчета..

Това столче за кола - Cybex Cloud Q е подходящо за бебета до 13,6 кг. и 76 см. височина.* Едно от най-лесните за почистване столчета за кола Maxi-Cosi Mico Max 30

Maxi-Cosi Mico Max е едно от най-добрите детски столчета за кола
* Защо харесваме и препоръчваме Maxi-Cosi Mico Max

Това столче има лесно сваляща се подложка на седалката, която не изисква от вас да разглобявате предпазния колан за да я свалите. Лесно свалящатата се тапицерия на столчето е подходяща за машинно пране и за сушилна машина.

Лекият дизайн на тази детска столче за кола е спечелил много родители. Какво да очаквате от това столче също добро като функция – то е съвместимо с много колички, използващи адаптери Maxi-Cosi. "Абсолютно го обичам", „Харесва ми колко е леко и колко лесно е да се сваля тапицерията.“ Това споделят млади родители , членове на общността на майките от Сиатъл.

Това столче за кола Maxi-Cosi Mico Max е подходящо за бебета до 13,6 кг. и 76 см. Височина.* Най-стилното и симпатично детско столче за кола

Детско столче за кола UPPA baby Mesa е едно от най-добрите детски столчета за кола

Предлага се в Amazon
* Защо харесваме и препоръчваме UPPA baby Mesa

Безопасността е вашият първи приоритет при избора на детска столче за кола, но UPPAbaby Mesa предлага най-добрите функции за безопасност и дизайн, който родителите харесват . И освен това елегантният вид на столчето не идва за сметка на комфорта: Mesa има меки подложки в средата и отстрани, плюс регулируема опора за глава, подсилена за допълнителна защита в случай на страничен удар.

Облегалката за глава се настройва нагоре и надолу с презрамките, което е голям плюс в детските седалки“, пише член на общността на майките. Друга функция, която много родители оценяват, е индикаторът за инсталиране, който преминава от червено в зелено, за да ви покаже, че сте закрепили правилно седалката всеки път когато я монтирате в колата

Това столче за кола - UPPA baby Mesa е подходящо за бебета до 13,6 кг. и 76 см. Височина.


********************

Скъпи приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

В тази статия се опитахме да ви дадем полезна информация, но има вероятност да сме пропуснали и нещо съществено, затова разчитаме и на вас - да ни поправите, да ни критикувате или да ни допълните.

Оставете кратък коментар под статията, като споделите вашия опит или мнение при избора на подобни продукти, препоръчайте ни и друг по-добър продукт, който вие използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете в нашата статия.

Всеки коментар е изключително ценен и полезен както за нас, така и за всички любознателни и отговорни, настоящи и бъдещи родители.********************


Тук можете да видите всички най-нови модели СТОЛЧЕТА ЗА КОЛА 

Тук можете да видите всички най-нови модели БЕБЕШКИ КОЛИЧКИ

Тук можете да видите най-новите ни ПРОМОЦИИ и НАМАЛЕНИЯ в Бебе Маркет.********************


Бебе Маркет онлайн е 100% съобразен с регламента 2016/679 на ЕС за GDPR.

ВИЖТЕ ОЩЕ НЯКОЛКО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ НИ СТАТИИ :  ********************

&

Write a comment

Note: HTML is not translated!
Sign in with Sign inSign inSign in